AcasăNewsArbitru roman de fotbal, trimis in judecata pentru proxenetism

Arbitru roman de fotbal, trimis in judecata pentru proxenetism

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau anunta trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Romulus Stefan.

Barbatul este acuzat de proxenetism, respectiv ca avea o retea de cinci tinere pe care le plasa clientilor dispusi sa plateasca pentru relatii sexuale.

Conform prosport.ro, Romulus Stefan este un cunoscut arbitru de fotbal din Buzau care activa la ligile inferioare. Pentru a-si rotunji veniturile, barbatul si-a convins iubita sa faca sex pe bani, iar din momentul in care a observat ca se poate imbogati astfel si-a pus iubita sa convinga si alte tinere sa se prostitueze.

Sursa amintita precizeaza ca una dintre prostituatele lui Romulus Stefan este minora. De remarcat ca toti cei implicati in dosar sunt judecati in libertate, cu exceptia iubitei arbitrului, care a fost retinuta.

De remarcat ca, pe langa prostitutie, fetele obtineau bani si prin alte scheme ilegale. De exemplu, fetele erau trimise pe strada unde se dadeau reprezentante ale unui ONG si convingeau trecatorii sa faca donatii. Banii ajungeau tot in buzunarul lui Romulus Stefan.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger