AcasăNewsAranjamente politice la mica publicitate

Aranjamente politice la mica publicitate

In toiul bataliei pe putere, pe la spatele liberalilor, dar si al pesedistilor, s-a nascut o noua constructie politica. Alianta de Centru Stanga pe numele ei, formata din PSD si UNPR.

Desi au vrut ca alianta lor sa fie secreta, Victor Ponta si Gabriel Oprea s-au dat de gol prin mica publicitate

”Pontanacul” si ”tradatorul” au pus de o alianta. Fara stirea liberalilor (partenerii de USL ai PSD) si, culmea, nici a social-democratilor.

Anuntul a aparut, joi, 12 iulie, intr-un cotidian central

Tinuta la secret de liderii PSD si UNPR, intelegerea a rasuflat in presa.

Nu ”pe surse” cum se obisnuieste, ci prin mica publicitate, ca in bancurile cu prosti. Asa se face ca nasterea aliantei  este mentionata intr-un cotidian central, la rubrica ”anunturi speciale”. ”Partidul Social Democrat si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei anunta ca s-a inregistrat la Tribunalul Bucuresti, sectia a-IV-a civila, cererea privind inregistrarea in Registrul Aliantelor Politice a Tribunalului Bucuresti a Protocolului de colaborare si a Regulamentului privind functionarea parteneriatului dintre PSD si UNPR – Alianta politica ACS (PSD+UNPR) Alianta de Centru Stanga”.

Soc in PSD

Informatia privind noua constructie politica le-a cazut greu pesedistilor. Majoritatea vicepresedintilor contactati de ”National” habar n-aveau ca s-au infratit din nou cu ”ofiterii sub acoperire” din partidul lui Gabriel Oprea. Si asta pentru ca Victor Ponta si Liviu Dragnea ”au uitat” sa-i consulte inainte de parafarea aliantei. ”Este o greseala, o chestiune mizerabila, UNPR ne-a atacat cel mai urat la locale si nu numai, aliantele acestea trebuie discutate in BPN si CEx, nu e democratic, probabil o fi zis (Ponta – n.r.) ca PNL are PC-ul si sa luam si noi UNPR-ul, nu ne va folosi la nimic”, ne-a declarat unul dintre vicepresedintii PSD, dupa ce i-am citit anuntul cu pricina.

Marian Oprisan

Dupa o serie lunga de convorbiri cu secretarele pesedistilor am reusit sa dam si de Marian Oprisan, presedinte CJ Vrancea si vicepresedinte al partidului. ”Nu comentez informatia”, ne-a taiat-o scurt Oprisan. O reactie asemanatoare a avut si deputatul PSD Eugen Bejinariu: ”Nu am niciun comentariu. Ma ocup cu alte lucruri mai importante”.

Liberalii o ard diplomatic

Asa cum era de asteptat surpriza a fost la fel de mare si in tabara liberala. Cum aici insa interesele sunt altele, penelistii au preferat sa indruge ceva despre dreptul fiecarui partid de a-si alege partenerii.

Relu Fenechiu

Singura declaratie oficiala a fost a vicepresedintelui Relu Fenechiu care a recunoscut ca aude in premiera despre alianta PSD-UNPR. ”Nu stiu nimic. Nu e o chestie care sa schimbe cu ceva protocolul USL”, a afirmat Fenechiu.

Gabriel Oprea, aliat de cariera

Considerat prin anii 2000-2004 omul de casa al lui Adrian Nastase, liderul UNPR Gabriel Oprea s-a dovedit a fi un tip extrem de sociabil, imprietenindu-se repejor, dupa 2009, si cu Traian Basescu. Acum, cand presedintele si-a cam pierdut puterea, Oprea a facut stanga-mprejur si s-a intovarasit cu Victor Ponta.  Ai zice ca-i Cozmin Gusa, nu alta!

[poll id=”303″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.647 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca cele semnalate in articol sunt adevarate atunci PONTA si geal BASINA OPREA G trebuie sa dispara de pe scena politica inaintea lui BASESCU. Romania ARE O CLASA POLITICA formata din gunoaie umane si retardati ca OPREA care va fi linsat pe strada.

  2. CLASA POLITICA DEZONORANTA. Politicieni semidocti ori non valori ce sunteti treziti-va din visul ABISAL inceput odata cu procesul fals a democratizarii originale, dupa reteta (ILIESCIANA), in Romania, dupa 1989, ca nenorociti de tot poporul roman. Debarasati-va de ambitii politice perverse, bolsevice sau STALINISTE ca destramati si bruma de SPERANTA ce incearca sa se instaleze cu mari dificultati peste meleagurile noaste romanesti. Prin actiunile politice brutale, dictatoriale, mafiote, dezvoltate si aplicate in perioada de guvernare postcomunista, dovediti ca sunteti TURBATI de PUTERE ori de AVERE si nu mai aveti resursele necesare ca sa puteti emite judecati de valoare, nici de nivelul impostorilor din guvernele comuniste de trista amintire. JUSTITIA poate fi arma dreptatii daca este INDEPENDENTA ori aceasta caracteristica nu vreti niciunii sa o aiba pentru ca falsilor politicieni sunteti cu totii imorali, niste puscariabili sau penali.

    • bruma aia de deocratie de care vorbesti, in timpul mandatului lui base s a nascut, de 8 ani il tot boicoteaza comunistii, stau ci dintii la gard ca hienele, sunt in stare sa faca laianta si cu dracu’ sa l distruga, de ce oare? pt ca justitia a inceput sa functioneze? iti dai seama cat de frica le e de el daca sunt in stare sa modifice legi, sa nu respecte constitutia sa se alieze cu oricine impotriva unui singur om? dumnezeu sa ne ajute!

  3. BAI PONTA in situatia asta ai dovedit ca nu ai nimic comun cu ADN-ul de PROCUROR si ai mult mai multe cu INTERLOPII.Inseamna ca-i adevarat ca atunci cand erai procuror tranteai dosare si luai mita, vezi cazul BERARU, Nicu Chiata, ISCANDARANI,etc. Cand erai SEF la Corpul de CONTROL al Guv luai spagi inclusiv de la cei pe care ii cooptati la formarea PNA-ului tu si cu NASTASE negociati la sange TRADATORILOR de NEAM ce sunteti.

  4. Dezonorant ,fata de membrii USL,PDL,PC(unde o mai fi ?)fata de simpatizantii lor,dar mai ales EDIFICATOR pentru milioanele de romani ,mancatori de paine neagra in saracia lor,pensionari,someri,! Lovesti pe la spate….am vazut,dar sa te aliezi pe la spate (SPATELE ALOR TAI ?)este CONTRA NATURII !
    OARE TOATE ACESTE SPECIMENE (CEL PUTIN 3-de mai sus) sa fi suferit inexplicabile MUTATII….,sa fi devenit MUTANTI ?Poate trebuie cercetati de Dr.G ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger