AcasăNewsArafat și Voiculescu, sub lupa lui Piperea. Cum îi ironizează

Arafat și Voiculescu, sub lupa lui Piperea. Cum îi ironizează

Gheorghe PipereaArafat și Voiculescu, sub lupa lui Piperea. Cum îi ironizează / foto: facebook.com/gheorghe.piperea/

Gheorghe Piperea a văzut scandalul de la Spitalul Foișor, unde zeci de pacienți au fost externați într-un mod umilitor, în toiul nopții.

Avocatul a izbucnit după imaginile incredibile! Acesta spune că urmează un viitor sumbru în condițiile în care aseară bolnavii proaspăt operați au fost scoți din spital pe tărgi.

Gheorghe Piperea îi ironizează pe guvernanți după scandalul evacurării pacienților de la Spitalul Foișor.

„Arafat și Voiculescu vă vor binele. Vă evacuează cu forța din spital și vă trimit acasă, noaptea, după ce intră în vigoare interdicția de circulație, chiar dacă sunteți operați de oase rupte și încă sub efectul anesteziei. E pentru siguranța voastră și pentru confortul de acasă, unde tre’ să stați închiși de la 8 (în curând, de la 6, ca în Franța).

Plătiți în continuare CASS și taxe și impozite. Finanțați în continuare acest basm tehnocrat și această snoavă prostocratică – e pentru protecția voastră de cifră din turmă. Aveți în continuare încredere în autorități, că sunt acolo ca să vă protejeze, pentru siguranța familiei și neamului vostru, luați-vă numai după știrile oficiale (mai ales postările pe feisbuc ale lui Arafat și Voiculescu), alea care nu sunt măsluite și nici falsificate, cultivați în continuare frica, singura care păzește eficient pepenii. Și turma.

„Vom merge neabătuți către abis”

Și, mai ales, nu cumva să faceți procese de malpraxis, nici să nu vă gândiți să dați nicio statuie pandemică în judecată pentru demență senilă în funcții publice ori pentru impostură cauzatoare de dezastre umanitare. Mai ales, să nu vă vină ideea creață să cereți în stradă schimbarea acestui guvern și împușcărierea comandantului acțiunii. Căci cine alții ar putea să lupte atât de eficient contra drepturilor și libertăților voastre și cine ar putea să facă mai frumos din colonia România preș la picioarele Big Pharma și Big Tech?

Fără acești minunați saltimbanci, viața ar putea redeveni normală – și cine v-a spus că aveți dreptul la așa ceva? Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici. PS Spitalul Foișor este spital de ortopedie. Nu are infecționiști, ci chirurgi de oase. Unde vor mai opera acești medici sigur știe Arafat. E atât de înțelept omu’ că juma’ de populație are încredere în el ca într-un semizeu”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad