AcasăNewsArafat, dorit primar in locul lui Oprescu

Arafat, dorit primar in locul lui Oprescu

Senatorul PDL Mihaela Popa s-a gandit sa intoarca tot scandalul iscat in jurul lui Raed Arafat in favoarea democrat-liberalilor, propunandu-l candidat la Primaria Bucuresti.

Mai toate partidele politice ar vrea sa profite de capitalul de imagine al lui Raed Arafat

Desi Raed Arafat a declarat in repetate randuri ca nu intentioneaza sa se inregimenteze politic, mai toate partidele si l-ar dori candidat. Singura care a recunoscut acest lucru a fost democrat-liberala Mihaela Popa. “Notorietatea si credibilitatea doctorului Raed Arafat il recomanda a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. (…) Cu acesti oameni credibili trebuie sa incepem schimbarea clasei politice”, a afirmat Mihaela Popa. Din pacate, elanul pedelistei a fost taiat chiar de liderul ei de partid, Emil Boc.

“Domnul Arafat e un om dedicat in integralitate profesiei. Si cred ca si din atitudinea lui din aceste zile s-a vazut ca n-a intrat in nici un fel de joc politic”, a declarat Boc.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
218 afisari

2 COMENTARII

  1. Astia din PDL chiar sufera de prostie acuta, forma evolutiva. Daca Arafat i-a refuzat pe toti, fara exceptie, de ce sa vrea acum cu PDL? Nu tot de la PDL i-au venit belelele?

  2. Propunerea asteia dovedeste micimea pedelistilor.Ei murdaresc tot ce ating, idealul lor este umplerea matului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger