AcasăNewsRaed Arafat spulberă Organizația Mondială a Sănătății! Război cu experții care spun...

Raed Arafat spulberă Organizația Mondială a Sănătății! Război cu experții care spun că asimptomaticii nu transmit coronavirusul

Raed ArafatRaed Arafat

Organizația Mondială a Sănătății se ferește să își asume în mod oficial o teorie tot mai des vehiculată de somitățile medicinei – persoanele asimptomatice nu transmit noul coronavirus! Inițial, OMS a recunoscut că așa este, dar ulterior a nuanțat tonul, lăsând deschisă portița contrelor între experți. Și cum nouă ne place să fim moț, s-a băgat în discuție și Raed Arafat!

Șeful DSU dă de pământ cu toți specialiștii de la OMS, cei care au susținut și încă mai spun că persoanele asimptomatice transmit foarte rar spre deloc virusul SARS-CoV-2. Pentru Raed Arafat, lucrurile sunt clare – România e-n pericol, iar asimptomaticii sunt răi!

Invitat la Sinteza Zilei, pe Antena 3, Raed Arafat a luat foc când i s-a pus în față teoria vânturată prin lumea medicală din Vest. Poziția inițială a OMS, că asimptomaticii transmit foarte rar spre deloc virusul, l-a scos din sărite pe șeful DSU.

Dacă eu sunt asimptomatic, dar sunt pozitiv, transmit virusul. Dacă vine cineva de la OMS și ne spune că transmiterea după 14 zile nu mai e plauzibilă, atunci spunem că 14 zile stai asimptomatic și apoi, chiar dacă ești pozitiv, nu mai transmiți și poți să pleci în comunitate.

Dar noi trebuia să-i protejăm pe cei care sunt vulnerabili, trebuia să oprim răspândirea de către oamenii care sunt pozitivi, dar sunt asimptomatici. Așa s-a transmis în comunitate. Urci în autobuz, nu ești simptomatic sau ești foarte ușor simptomatic, dar infectezi câteva persoane până ai coborât din autobuz”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Doctorul Maria Van Kerkhove, experta OMS care a făcut controversata declarație, a revenit (la presiunile cui?) asupra afirmației inițiale, precizând că s-a bazat numai pe două sau trei studii nepublicate când a scăpat „porumbelul”.

Evident, susține ea, a fost vorba despre o „neînțelegere”. „Răspundeam la o întrebare, nu vorbeam pe baza politicilor OMS”, a spus Maria Van Kerkhove.

author avatar
Andreea Vlad
576 afisari

2 COMENTARII

  1. Ba nemernicule care nu te pricepi decit la spionaj si la ambulante, intr-o zi tot te controlam intr-una dinte partile laterale ale gitului !!!
    INTIFADA se va porni impotriva ta, paginule !
    NU VEI SCAPA DECIT DACA O TAI IN SIRIA SAU LA NABLUS !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger