AcasăNewsArad: Un tanar a ajuns de la mall direct la spital, dupa...

Arad: Un tanar a ajuns de la mall direct la spital, dupa ce un barbat a incercat sa ii taie mana cu sabia

O plimbare in oras s-a terminat cat se poate de prost pentru un tanar de 31 de ani din Arad, care risca sa ramana fara o mana, dupa ce un individ a incercat sa ii reteze bratul cu o sabie.

Tanarul risca sa isi piarda mana stanga, dupa ce, in timpul unei altercatii, un barbat ar fi incercat sa ii reteze bretul cu sabia. Martorii spun ca barbatii s-au certat in parcarea unui centru comercial din oras, moment in care unul dintre ei ar fi incercat sa ii reteze mana celuilalt cu o sabie.

Dupa mai bine de patru ore de audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, agresorul a fost retinut de oamenii legii pentru 24 de ore, urmand sa ajunga in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva.  Deocamdata nu se stie de la ce a pornit conflictul dintre cei doi.

Victima, in varsta de 31 de ani, se afla la sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean din Timisoara, iar medicii spun ca leziunea suferita este grava, existand chiar posibilitatea ca barbatul sa ramana fara bratul stang, de la cot in jos.

Foto: cronicaromana.ro

author avatar
Alina Costache
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger