AcasăNewsArad: Un barbat a impuscat mortal doua femei in plina strada, apoi...

Arad: Un barbat a impuscat mortal doua femei in plina strada, apoi s-a sinucis

Un barbat si-a impuscat mortal, sambata, fosta iubita si pe cumnata acesteia, pe o strada din Pecica, judetul Arad. Dupa ce a tras in cele doua femei, omul s-a sinucis.

Violente in plina strada in judetul Arad. Un barbat in varsta de circa 68 de ani si-a omorat fosta iubita si pe cumnata acesteia, dupa care s-a impuscat in cap, potrivit RealitateaTV. Conflictul a avut loc sambata, in jurul orei 13.30.

Potrivit chestorului Nicolae Dorin Batran, de la IPJ Arad, din primele cercetari reiese ca, pe fondul unui conflict spontan, barbatul si-a impuscat fosta iubita si pe cumnata acesteia cu pistol cu gloante. Pana la aceasta ora nu se stie daca barbatul avea permis de portarma, dar se stie ca omul nu era cunoscut cu antecedente.

„O persoana de sex masculin in varsta de 68 de ani si-a impuscat concubina si cumnata. In cele din urma s-a impuscat si el. Cumnata a decedat la Spitalul Judetean Arad. Cel care a tras a murit in strada, SMURD-ul a incercat sa-l resusciteze pe el si pe cumnata, fara succes”, a declarat Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Deocamdata nu se stie cate gloante au fost trase, politistii au izolat zona si fac o ancheta la fata locului.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger