AcasăNewsArad: Doi pompieri raniti intr-un incendiu violent

Arad: Doi pompieri raniti intr-un incendiu violent

Doi pompieri au fost raniti intr-un incendiu puternic ce a izbucnit marti dimineata la acoperisul unei cladiri istorice din centrul Aradului.

Imobilul din Piata Avram Iancu din zona centrala a municipiului Arad era nelocuit, dar cu spatii comerciale la parter. In timpul interventiei de stingere a flacarilor, o structura din lemn s-a prabusit si doi pompieri au fost raniti usor. A fost nevoie de interventia a patru echipaje de pompieri care au intervenit pentru stingerea incendiului, reusind sa opreasca extinderea flacarilor la alte doua cladiri care incadreaza imobilul afectat, fiind lipite de acesta, potrivit Romania TV.

„Cladirile invecinate sunt mai inalte cu cativa metri, avand zidul din caramida, astfel ca flacarile nu au cuprins si acoperisurile acestora. Daca acest lucru se intampla, exista riscul sa fie afectate mai multe cladiri din zona”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Cat despre cei doi pompieri raniti, acestia au primit ingrijiri medicale si si-au reluat activitatea. „Este vorba de doi subofiteri care au primit ingrijiri la fata locului, dupa care si-au reluat locul in dispozitiv”, a spus purtatorul de cuvant ISU Arad despre colegii sai. Mai multi politisti au fost si ei prezenti si au imprejmuit zona pentru a nu exista riscul ca elemente din acoperis sa se prabuseasca pe trotuar.

author avatar
Andra Nesu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger