AcasăNewsArad: Baietel de doi ani, internat in stare grava dupa ce ar...

Arad: Baietel de doi ani, internat in stare grava dupa ce ar fi fost violat

Un baietel in varsta de doi ani din localitatea aradeana Pecica a fost internat la Spitalul Judetean Arad, cu leziuni grave, specifice unei agresiuni sexuale, medicii anuntand Politia.

Copilul a fost dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad de catre mama acestuia, la sfarsitul saptamanii, medicii constatand ca baietelul de doi ani are leziuni grave la anus.

„Sangera abundent in anus si a fost introdus imediat in operatie. Era in stare grava, dar s-a reusit stabilizarea”, a declarat, luni, dr. Teodora Olariu, managerul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad .

Potrivit sursei citate, leziunile anale pe care le are copilul sunt specifice unor agresiuni sexuale, astfel ca a fost anuntata Politia, care a inceput o ancheta.

Mama le-a declarat medicilor ca l-a lasat pe copil in grija concubinului pentru cateva ore si ca la revenirea acasa l-a gasit sangerand.

 

author avatar
Ciprian Purice
196 afisari

1 COMENTARIU

  1. cum poti chinui in halul asta un copil nevinovat? asemenea specimene nu se pot numi oameni , ar trebui castrati si pudrati cu sare si piper sa vada si ei cum e sa suferi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger