AcasăNewsApropiatii sunt disperati: "Speram ca nea George sa nu comita vreun gest...

Apropiatii sunt disperati: „Speram ca nea George sa nu comita vreun gest nesabuit”

George Copos este poate cel mai afectat personaj din fotbal condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Incarcerat de cateva zile la Penitenciarul Rahova, unde se afla intr-o perioada de carantina, Copos plange in continuu si le-a transmis apropiatilor ca se teme pentru viata sa dupa gratii.

Afaceristul stie ca nu a fost pe placul tuturor si chiar spune ca se asteapta ca vreun fanatic al unei echipe rivale, precum Steaua sau Dinamo, sa vrea sa-i faca rau si chiar sa-i ia viata.

In plus, Copos nu poate trece peste schimbarea suferita peste noapte, peste modul in care a ajuns dintr-un afacerist cu firme de sute de milioane de euro si zeci de mii de angajati intr-un personaj obligat sa-si imparta viata, in conditii mizere, cu puscariasii de rand.

Astfel, apropiatii acestuia se tem ca „nea George sa nu comita vreun gest nesabuit”, luandu-se in calcul inclusiv posibilitatea ca afaceristul sa vrea sa-si puna capat zilelor inainte de a se termina perioada de carantina.

Conform sport24h.ro, George Copos a fost vizitat, sambata, de sotia sa, Cristiana Copos. Aceasta i-a dus un pachet plin cu mancare, iar afaceristul a impartit merindele cu colegii de celula, nimeni altii decat Gica Popescu si Mihai Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger