AcasăNewsApropiat al lui Traian Băsescu, dezvăluiri despre starea fostului președinte: „Nu este...

Apropiat al lui Traian Băsescu, dezvăluiri despre starea fostului președinte: „Nu este bine deloc. Nu mai vorbește”

După ce în ultimele zile au apărut mai multe informații despre starea fostului șef al statului, despre care s-a vehiculat, pe surse, în primă fază că ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC), iar apoi că, de fapt, ar fi suferit un atac de panică, de această dată un apropiat al lui Traian Băsescu vine cu detalii noi.

Fostul senator Cătălin Lucian Iliescu lasă să se înțeleagă că starea lui Băsescu ar fi una gravă. „E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbește, și-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea”, a declarat Lucian Iliescu la postul România TV, citat, duminică, 27 martie, de site-ul postului de știri.

Fostul președinte, actualmente europarlamentar, s-ar afla într-o clinică privată din Bruxelles. Rămâne de văzut dacă familia fostului lider de la Cotroceni va ieși cu precizări publice pe marginea acestui subiect.

Băsescu, după decizia ICCJ: Voi face demersurile legale la CEDO

Informațiile că Traian Băsescu ar fi ajuns în grija medicilor au venit pe fondul hotărârii pronunțate în cursul acestei săptămâni, de către Înalta Curte, care a decis, definitiv, că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

În cursul zilei respective, pe 23 martie, Băsescu a postat un scurt mesaj pe Facebook, din care rezulta că se va adresa Curții europene pentru Drepturile Omului. „Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces.

Voi face demersurile legale la CEDO”, a transmis Traian Băsescu, în 23 martie.

author avatar
Andrei Coman
746 afisari

6 COMENTARII

  1. Petrov si AVC-ul! Este de laceea ce el numea vaccinare. Va muri sigur. Nu are scapare.

  2. Foarte posibil sa fie efect secundar. Chiar daca este, nimeni nu va recunoaste. Si cine stie cati mai urmeaza in urmatorii 3-4 ani. Asta fara vaccinurile noi care sant in pregatire acum, dupa ce se administreaza si astea noi nu cred ca cineva poate sa realizeze ce va fi

    • De la ”vaccin” se moare sigur. Pana in 3 ani. Stop cardiac, cracii in sus, dus la spital, declarat mort.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger