AcasăNewsAprobarea certificatului verde la locul de muncă întârzie. Florin Cîțu vrea ca...

Aprobarea certificatului verde la locul de muncă întârzie. Florin Cîțu vrea ca toţi nevaccinații să-și plătească singuri testele

testareProf. dr. Virgil Păunescu, pus la zid pentru opiniile științifice referitoare la vaccinul anti-Covid

Deputații PNL din Comisia de Sănătate se vor abține la vot la amendamentul PSD depus la legea Certificatului verde, prin care timp de 60 de zile nevaccinații se vor putea testa cu bani de la buget, a anunțat luni Nelu Tătaru.

Proiectul de lege care introduce obligativitatea Certificatului verde la locul de muncă este blocat, iar ședința decisivă de luni a Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților a fost amânată. Motivul este că Florin Cîțu, președintele PNL, și-a schimbat radical poziția și a anunțat că nu e de acord ca statul să plătească testele celor nevaccinați.

Tătaru, care e șeful Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a anunțat că liberalii au luat decizia la ședința de grup parlamentar, după ce președintele PNL, Florin Cîțu, anunțase vineri că nu e de acord cu plata de la buget a testelor.

Testarea Covid-19, suportată de angajați

În paralel, Tătaru a spus că „cu cât întârziem aprobarea Certificatului verde, cu atât va scădea campania de vaccinare”, adăugând că cel mai probabil abia săptămâna viitoare va fi o ședință de plen la care să fie votată legea ce impune certificatul verde pentru angajați.

„La grupul parlamentar al PNL s-a luat în discuţie astăzi şi certificatul verde. Vineri a fost termenul pentru amendamente şi noi a trebuit să luăm această lege în forma ei iniţială, adaptată doar la sistemul medical. (…) S-au depus mai multe amendamente. De la AUR au venit destule vineri, de aceea astăzi suntem la aşezarea lor într-un tabel, să putem discuta într-o şedinţă din zilele următoare. (…) La această lege, faţă de Senat, este acel amendament depus de PSD în care era gratuitatea pe două luni pe zece teste pe lună pentru cei care nu se vaccinau şi erau testaţi. Testarea era suportată din bani publici. În decizia de astăzi de la grupul parlamentar PNL de la Camera Deputaţilor s-a votat ca noi, grupul parlamentar al PNL, să ne abţinem la acest amendament. Considerentele sunt că statul oferă vaccin gratuit, testarea să se facă contracost”, a explicat Nelu Tătaru.

author avatar
Andreea Vlad
178 afisari

3 COMENTARII

  1. VREM CA VACCINATII SA NU TRAIASCA DIN CONTRIBUTIILE LA STAT PENTRU SANATATE A NEVACCINATILOR…CELE 120 DE MILIOANE DOZE DE KKAT CUMPARATE DE CATU SA LE PLATEASCA NUMAI DIN BANII DE CONTRIBUTIE A VACCINATILOR…RESTUL SA FIE LUATI DIN AVERILE CELOR CARE AU CUMPARAT VAXINUL DE KKAT…PRAFUL SA SE ALEAGA DE TOTI CARE PLANG DUPA VACCINARE…VAD CA EV.ZILEI ISI TINE LUMANAREA NON STOP…CARE O FI LUAT PARANDARATUL ACOLO DE NE FACETI CRETINI PE NEVACCINATI? O SA MURITI CA MUSTELE SI VRETI SA FIM SI NOI CU VOI?! NEGATIV…ATI ALES INTRE SATANA SI HRISTOS…PA!

  2. Bai Matule, bai dementule, de abia asteptam sa le bagi la astia pe gat celebrul Zertifikat Nazist Negru, ca automat si incepe razboiul civil !! Hai Matule, putin curaj, ca nu mai ai mult pana sa ajungi pe stalp, sus pe stalp !! Ha ha ha 🙂 Sau tie- frica cumva, bai Matule, de partea aceea din popor care nu s-a si nici nu se v-a vaxxina nicodata in cap ? 🙂 Bai, de abia asteptam sa inceapa marea distractia nationala, atunci va fi cu adevarat un macel de ne-uitat !! Ha ha ha 🙂 Pregatiti-va, venim !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger