AcasăNewsAproape jumatate dintre candidatii la concursul de suplinire au luat note sub...

Aproape jumatate dintre candidatii la concursul de suplinire au luat note sub 5

profesori-suplinitori-foto-agerpresAproape jumatate dintre candidatii la concursul de suplinire au luat note sub 5

Promovabilitatea la concursul pentru ocuparea posturilor didactice de suplinitor din invatamantul preuniversitar, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 54,60% in urma corectarii lucrarilor.

profesori-suplinitori-foto-agerpres
Aproape jumatate dintre candidatii la concursul de suplinire au luat note sub 5

Au fost evaluate si au primit note lucrarile a 8.501 de candidati, iar 27 au fost anulate, potrivit unui comunicat de presa al MECTS, citat de Agerpres. Pe transe de note, rezultatele sunt urmatoarele: note sub 5 – 3.859, reprezentand 45,40%, note peste 5 – 4.642 (54,60%). S-au obtinut 39 note de 1. Note de 10 au fost in numar de doua.

Rezultatele din anii anteriori arata ca procentul de promovabilitate la concursul din luna august pentru suplinitori calificati era de peste 90%.

Subiectele de la concursul din august au fost unice, similare concursului din iunie, si au eliminat vulnerabilitatile unei evaluari prin interviu sau cu subiect propus la nivelul judetului.

Contestatiile se inregistreaza in zilele de 8 si 9 august. In data de 9 august contestatiile se preiau pana la ora 17.00. Dupa ora 17.00, contestatiile inregistrate se transmit la centrele de evaluare.

Contestatiile se rezolva in data de 10 august, iar rezultatele finale la concursul de suplinire se afiseaza in data de 11 august.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger