AcasăNewsAproape 10.000 de cadre didactice dau luni proba scrisa a examenului de...

Aproape 10.000 de cadre didactice dau luni proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant

Proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant 2014, se desfasoara luni incepand cu ora 10:00, in 42 de centre de examen din tara, cate unul in fiecare judet si unul in Bucuresti, la examen fiind asteptati 9.917 candidati.

Examenul national pentru definitivare in invatamant se organizeaza la 136 de discipline, proba scrisa constand in subiecte de specialitate, metodica predarii, pedagogie si elemente de psihologia educatiei. Examenul va dura 4 ore, iar in judetul Cluj si in municipiul Bucuresti durata probei scrise se va prelungi cu 2 ore pentru 4 candidati cu nevoi speciale.

Nota obtinuta la proba scrisa reprezinta nota la examen, iar pentru promovarea examenului candidatii nu trebuie sa obtina mai putin de 8. Afisarea rezultatelor va avea loc in data de 19 iulie, iar in perioada 19-23 iulie se vor depune si solutiona contestatiile. Afisarea rezultatelor finale este programata pentru data de 24 iulie.

Atat programele de examen pentru toate disciplinele, cat si modelele de subiecte si baremele pentru toate disciplinele de examen pentru care au optat candidatii au fost postate pe pagina edu.ro.

Foto: lideruldeopinie.ro

author avatar
Alina Costache
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger