AcasăNewsAPOCALIPSA vine in noiembrie

APOCALIPSA vine in noiembrie

Cica in noiembrie, invizibila paneta-gigant denumita planeta X sau nibiru, cum ii spuneau vechii sumerieni se va izbi de Pamant. De scapat nu prea mai are cine sa scape…

Planeta X, cunoscuta si ca Nibiru, a starnit numeroase dezbateri atat printre cercetatori, cat si prin adeptii teoriilor conspiratiei. Ideea ca Planeta X va aduce sfarsitul lumii, intrand in coliziune cu Pamantul, e una din vremuri antice, fiind pomenita initial de catre sumerieni, cu 5.000 ani inaintea erei noastre. Acum adeptii teoriei conspiratiei, care presupun ca NASA stie de multa vreme de existenta planetei X, sunt convinsi ca profetiile stravechi sunt la un pas de indeplinire. Un canal YouTube a postat recent imagini din timpul eclipsei de luna in care sustine ca se vede umbra planetei Nibiru. Aceasta ar fi o dovada ca Planeta X se apropie tot mai mult de Terra si coliziunea este iminenta. Ea se va petrece in noiembrie.

Doar Putin are un bunker antiNibiru

In timp ce se cunosc putine lucruri despre planurile secrete ale guvernului Statelor Unite cu privire la apocalipsa Nibiru, informatii cu privire la pregatirile presedintelui rus, Vladimir Putin, au fost “scurse” in spatiul public. Sursa este un fost ofiter de informatii rus, pe nume Strelnikov Stepanovici, care in trecut a furnizat informatii credibile. Potrivit lui Stelnikov, Vladimir Putin a supravegheat personal construirea unui adapost de supravietuire creat pentru el si apropiatii sai, avand toate necesare pentru a mentine supravietuirea dupa influentarea planetei Nibiru asupra Pamantului. Buncarul lui Putin este, in esenta, o vila subterana, dotat cu toate utilitatile unui stil modern de viata, putand gazdui 50 de oameni pana la 2 ani.

“Cavoul” de cinci stele

Strelnikov a spus ca presedintele Putin nu s-a zgarcit deloc: “Imaginati-va un hotel de 5 stele si viata dintr-o statiune de pe litoralul mediteranean. Atat de elaborat este, incat nici nu-ti dai seama ca acesta se afla la 1,5 km sub pamant”. Stelnikov spune ca Putin si-a finantat singur buncarul, iar el este aprovizionat cu cele mai bune produse alimentare si bauturi alcoolice: de la cele mai fine vinuri vechi din lume, pana la cutii de caviar si alte delicatese. “Presedintele Putin s-a asigurat ca totul va fi confortabil, avand conditii de viata somptuoase. El si-a construit chiar o cusca speciala pentru cainii sai”.

Inevitabil

Fostul ofiter rus de informatii spune ca Putin stie ca Nibiru se afla pe drum spre Terra si vrea sa fie pregatit cu mult inainte ca Nibiru sa fie suficient de aproape pentru a provoca schimbarea polilor sau alte probleme oribile pentru planeta. Buncarul lui Putin este protejat de titan si de fier-beton armat.

Daca scapam de Nibiru, ne inghite o gaura neagra

Cercetatorii trag un semnal de alarma, insa nu stiu sa precizeze daca ar urma sa aiba loc acest lucru. O gaura neagra, mai mare de cel putin 20 de ori decat Soarele, pandeste omenirea. Uriasa gaura neagra se afla la o distanta estimata la 1.475 ani lumina de Terra. Expertii cred ca supermasivele gauri negre se formeaza in acelasi timp cu galaxiile care le gazduiesc cand norii de gaz se contopesc dupa colapsul stelelor. Dupa ce se umfla, urmeaza o explozie uriasa, in urma careia radiatii gama sunt aruncate in Univers. Daca aceste radiatii lovesc Pamantul, stratul nostru protector de ozon ar fi distrus, expunand toate formele de viata la radiatii mortale. NASA, insa, ne da sperante. Cica Terra nu va cadea intr-o gaura neagra pentru ca nicio astfel de gaura nu ar fi suficient de aproape de sistemul nostru solar. “Chiar daca o gaura neagra de aceeasi masa ca si Soarele ar lua locul Soarelui, Pamantul nu ar cadea in ea. Gaura neagra ar avea aceeasi gravitatie ca si Soarele. Pamantul si alte planete s-ar invarti in jurul gaurii negre cum se invarteste in jurul Soarelui acum”, a explicat NASA.

author avatar
Catalin Dumitrescu
5.386 afisari

3 COMENTARII

  1. cata prostie , o recadere clara spre credulitatea primitiva ,facuta cu un scop anume ,oare pt a cata oara ?oameni dereglati mintal fac asemenea predictii

  2. eu cred ca scapa si Chuck Norris… (chiar daca nu are buncar ca al lui Putin )
    Chuck Norris si Putin vor repopula pamantul… Amin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger