Cauta

Apocalipsa din 11 septembrie va fi reconstituita

Un antreprenor american care traieste in Thailanda vrea sa recreeze atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 pentru a pune capat teoriei conspiratiei cu privire la prabusirea turnurilor World Trade Center.

Afaceristul Paul Salo promite un show controversat

Intr-un video publicat pe YouTube, Paul Salo a explicat ca intentioneaza sa cumpere un aparat Boeing 747, sau un avion echivalent, sa-i faca plinurile si sa-l dirijeze cu o viteza de 800 de km/h intr-un turn sau intr-o cladire inalta ce urmeaza a fi demolata. ”Vom cumpara o cladire care este pregatita pentru demolare, intr-un loc sigur, la tara, pentru ca nu dorim sa ranim pe nimeni. Apoi vom pune avionul pe pilot automat si-l vom izbi cu o viteza de 500 de mile pe ora pentru a observa exact ce se intampla cu cladirea”, a spus Paul Salo. Antreprenorul a indicat si ca avionul va fi echipat cu o cutie neagra iar daunele suferite de aparat vor ajuta la clarificarea a ceea ce s-a intamplat in 2001, potrivit RT.

5.000 de dolari biletul

Paul-Salo

”Bineinteles, proiectul nostru ar putea ingrijora pe anumite persoane, dar meritam sa stim ce s-a intampat in trecut”, a adaugat Salo, convins de utilitatea planului sau. Antreprenorul a prevazut si locuri pentru acest spectacol, deloc la indemana oricui. Un bilet pentru a vedea in direct reconstituirea atentatelor din 2001 va costa nici mai mult nici mai putin de 4.400 de euro (5.000 de dolari). In sprijinul proiectului sau, Paul Salo cauta o finantare, via resurse online, de 1,5 milioane de dolari. Atentatele din 11 septembrie 2001 impotriva turnurilor World Trade Center din New York s-au soldat cu aprozimativ 3.000 de morti. Actele teroriste au fost revendicate de organizatia jihadista sunita Al-Qaida, fondata de Osama Bin Laden. 19 teroristi au deturnat patru avioane de pasageri. Doua dintre ele au fost izbite de Turnurile Gemene, unul de cladirtea Pentagonului din Arlington si unul s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version