AcasăNewsApocalipsa din 11 septembrie va fi reconstituita

Apocalipsa din 11 septembrie va fi reconstituita

Afaceristul Paul Salo promite un show controversat

Un antreprenor american care traieste in Thailanda vrea sa recreeze atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 pentru a pune capat teoriei conspiratiei cu privire la prabusirea turnurilor World Trade Center.

Afaceristul Paul Salo promite un show controversat

Intr-un video publicat pe YouTube, Paul Salo a explicat ca intentioneaza sa cumpere un aparat Boeing 747, sau un avion echivalent, sa-i faca plinurile si sa-l dirijeze cu o viteza de 800 de km/h intr-un turn sau intr-o cladire inalta ce urmeaza a fi demolata. ”Vom cumpara o cladire care este pregatita pentru demolare, intr-un loc sigur, la tara, pentru ca nu dorim sa ranim pe nimeni. Apoi vom pune avionul pe pilot automat si-l vom izbi cu o viteza de 500 de mile pe ora pentru a observa exact ce se intampla cu cladirea”, a spus Paul Salo. Antreprenorul a indicat si ca avionul va fi echipat cu o cutie neagra iar daunele suferite de aparat vor ajuta la clarificarea a ceea ce s-a intamplat in 2001, potrivit RT.

5.000 de dolari biletul

Paul-Salo

”Bineinteles, proiectul nostru ar putea ingrijora pe anumite persoane, dar meritam sa stim ce s-a intampat in trecut”, a adaugat Salo, convins de utilitatea planului sau. Antreprenorul a prevazut si locuri pentru acest spectacol, deloc la indemana oricui. Un bilet pentru a vedea in direct reconstituirea atentatelor din 2001 va costa nici mai mult nici mai putin de 4.400 de euro (5.000 de dolari). In sprijinul proiectului sau, Paul Salo cauta o finantare, via resurse online, de 1,5 milioane de dolari. Atentatele din 11 septembrie 2001 impotriva turnurilor World Trade Center din New York s-au soldat cu aprozimativ 3.000 de morti. Actele teroriste au fost revendicate de organizatia jihadista sunita Al-Qaida, fondata de Osama Bin Laden. 19 teroristi au deturnat patru avioane de pasageri. Doua dintre ele au fost izbite de Turnurile Gemene, unul de cladirtea Pentagonului din Arlington si unul s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania.

author avatar
Tudor Borcea
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger