AcasăNewsAplicatii utile pentru smartphone si tablete

Aplicatii utile pentru smartphone si tablete

Magazinul App Store, lansat de Apple in 2008, a inregistrat in ultimii patru ani peste 25 de miliarde de descarcari ale aplicatiilor penbtru iPhone, iPad, sau alte tipuri de smartphone sau tablete

Aplicatiile de pe App Store, multe dintre ele gratuite sau la preturi foarte mici, ofera posibilitatea utilizatorilor de smartphone sau de tablete sa munceasca ori sa se distreze „din mers”.

Magazinul App Store, lansat de Apple in 2008, a inregistrat in ultimii patru ani peste 25 de miliarde de descarcari ale aplicatiilor penbtru iPhone, iPad, sau alte tipuri de smartphone sau tablete

Din 2008, de cand Apple a lansat App Store, aplicatiile pentru smartphone si pentru tablete au venit ca un adevarat suvoi, facilitandu-le utilizatorilor accesul la hobby-uri care mai de care mai diferite. S-a ajuns in situatii in care posesorii de iPhone, iPad, BlackBerry etc. sa se bucure la fel de mult pentru o noua aplicatie ca si pentru cel mai recent gadget al Apple. Nici nu este de mirare, in conditiile in care, pentru numerosi utilizatori de smartphone sau de tablete, aceste aparate au devenit mijlocul prin care isi castiga existenta, isi organizeaza intalnirile, isi realizeaza prezentarile power point, tin evidenta finantelor personale si contabilitatea firmei, descarca  sau vizioneaza filme, seriale ori emisiuni tv etc. Practic, un smartphone sau o tableta devin adevarate locuri de munca sau mijloace de distractie „din mers”, in special datorita aplicatiilor care pot fi descarcate de pe App Store, multe dintre ele fiind gratuite sau la preturi foarte avantajoase.

Jasmine, un player facil pentru YouTube

Jasmine

Potrivit Business Insider, Jasmine este un inlocuitor mai bun pentru o aplicatie YouTube, deoarece ruleaza si fisiere audio in timp ce utilizatorii pot face orice alt lucru cu smartphone-ul lor. Aplicatia este gratuita si permite inclusiv rularea de filme cu utilizare unei lumini slabe pe timpul vizionarii imaginilor in intuneric, precum si alte facilitati.

Catch, ideal pentru fisiere audio, foto sau texte

Catch

Aplicatia gratuita Catch te ajuta sa pastrezi cele mai bune idei, pentru a nu pierde nimic important din vedere. Poti crea fisiere audio prin inregistrarea vocii tale, fisiere foto sau sa scrii texte, pe care sa le folosesti online sau offline. De asemenea poti crea liste cu persoanele preferate, cu care poti colabora schimband intre voi, imagini, texte sau inregistrari audio. Cei care se tem ca aceste fisiere ar putea fi accesate neautorizat de altii pot sta linistiti: fiecare inregistrare poate fi deschisa doar pe baza de cod PIN.

Slice, organizator de shopping online

Slice

Slice este o aplicatie care nu te costa nimic si te ajuta sa-ti monitorizezi toate cumparaturile online si chiar si magazinele virtuale vizitate fara sa fi cumparat ceva anume. Slice iti verifica mail-ul si iti semnaleaza toate facturile primite de la iTunes, Amazon sau oricare alt magazin online, apoi iti arhiveaza toate cumparaturile.

Check the Weather – prognoza meteo pe zece zile

Check the Weather

Aplicatia gratuita Check the Weather iti ofera o foarte placuta interfata care permite vizualizarea starii vremii in zona in care te afli sau in oricare alta localitate. Prin aceasta facilitate poti obtine o prognoza pe zece zile referitoare la vreme, precipitatii sau avertizari meteo.

Swift Key – un inlocuitor util pentru vechile tastaturi

Swift Key

Swift Key va schimba modul in care tastezi folosind Android. Aplicatia costa aproape patru dolari si detecteaza felul in care ai tastat – mesaje, mail, chat, Twitter etc. – oferindu-ti sugestii fata de ceea ce vrei sa scrii, in functie de serviciul ales.

Prismatic – doar informatiile care te intereseaza

Prismatic

Prismatic este o aplicatie gratuita de stiri online, care te protejeaza de tot felul de imagini/texte publicitare (pe care le inlatura) si iti ofera o interfata usor de lecturat. In timp ce folosesti aplicatia, aceasta „invata”  sa aleaga stiri si articole in special din domeniile tale de interes, la care adauga comentarii pe Twitter despre tematicile si persoanele despre care citesti.

Evernote tine minte tot

Evernote

Scopul aplicatiei gratuite Evernote este sa-ti reaminteasca totul. Iti organizeaza si ordoneaza cele mai importante notite, desene, texte etc.). Marea abilitatea a Evernote este de a gasi informatii din texte sau desene scanate de tine.

author avatar
Arpad Dobre
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger