AcasăNewsAplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Aplicatii utile pentru festivaluri si concerte

Aplicatiile va pot ajuta sa va gasiti mai rapid fie masina parcata, fie tovarasi de drum spre concerte sau festivaluri

Daca vreti sa participati la marile festivaluri din Germania, Franta sau Croatia sau planuiti sa ajungeti la concertele din tara,  aveti la dispozitie o serie de aplicatii utile pe smartphone.

Aplicatiile va pot ajuta sa va gasiti mai rapid fie masina parcata, fie tovarasi de drum spre concerte sau festivaluri

Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in cadrul unor astfel de evenimente, specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm vin cu o serie de recomandari de aplicatii utile, astfel incat distractia sa nu fie intrerupta de surprize neplacute. Dupa cumpararea biletului, participantii se pot organiza cu ajutorul unor aplicatii precum Wunderlist sau Clear, unde pot intocmi liste ce pot fi partajate online, care sa includa activitatile la care doresc sa participe, dar si ce artisti nu trebuie sa rateze. In ceea ce priveste transportul, daca doriti sa evitati mijloacele de transport in comun si nu dispuneti de o masina personala, va puteti gasi parteneri de calatorie cu ajutorul aplicatiei 4inmasina, varianta moderna a autostopului, prin care puteti economisi bani si puteti intalni oameni noi.

Localizarea masinii si a prietenilor

Celor care totusi merg cu masina personala catre evenimente, specialistii le recomanda aplicatia MyCar Locator, cu diverse functii ce permit intoarcerea la masina printr-un ghidaj simplu, chiar si in lipsa punctelor de reper. Utilizatorii de iPhone au la dispozitie o aplicatie similara, Find My Car Smarter, care in plus are si o functie de partajare a locatiei prin Dropbox cu prietenii. In timpul evenimentului propriu-zis, separarea de grup poate fi evitata cu ajutorul aplicatiei Festival Buddy, ce include o functie GPS cu ajutorul careia pot fi localizate diverse puncte de interes, sau GroupMe, prin intermediul careia se poate tine legatura cu prietenii prin mesaje trimise in grup si se poate stabili un punct de intalnire in functie de locatia fiecaruia.

Contabilizarea cheltuielilor cu bautura

O alta aplicatie utila in cadrul acestor evenimente este Change4Life drinks tracker, care monitorizeaza numarul bauturilor consumate si tine cont de banii cheltuiti pe acestea. Similar, WaterIn este o aplicatie ce le reaminteste utilizatorilor sa bea apa pentru a se mentine hidratati si pentru evita efectele mai putin placute ale consumului de alcool.

Economisirea energiei

Desigur, aceste aplicatii devin inutile daca telefonul ramane fara baterie. Pentru a prelungi durata de viata a acesteia, utilizatorii au la dispozitie Easy Battery Saver, o aplicatie ce detecteaza nivelul bateriei si ajusteaza conectivitatea telefonului si luminozitatea ecranului in functie de acesta.

Gadgeturi pentru distractie fara griji

Amatorii de festivaluri au nevoie de telefoane rezistente, cu camera performanta, pentru realizarea fotografiilor de calitate. Asadar, specialistii ThePhoneGeeks  le recomanda Samsung Galaxy S5, rezistent la apa si cu functia Ultra Power Saving Mode incorporata, care il mentine functional pentru mai mult timp, sau Sony Xperia Z2, un telefon extrem de durabil, fiind realizat din aluminiu, cu o camera foto de 20.7 MP, apropiata de cea a unui aparat profesionist. Pentru a profita de avantajele tehnologiei pe toata durata festivalurilor sau concertelor, specialistii mai recomanda folosirea unor accesorii precum acumulatorii de urgenta si incarcatoarele wireless, dar si foliile de protectie pentru ecran si husele impermeabile, care protejeaza telefonul de eventualele accidente.

 

author avatar
Arpad Dobre
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger