AcasăNewsAplicatii pe smartphone pentru cheltuielile personale

Aplicatii pe smartphone pentru cheltuielile personale

Utile. Aplicatiile mobile va tin la curent cu ceea ce ati cheltuit si cati bani mai aveti

Daca nu este bine planificat, bugetul personal poate avea de suferit, fie ca vorbim de plata facturilor lunare la utilitati sau de participarea la sesiuni prelungite de cumparaturi. Solutia o reprezinta evidenta tuturor cheltuielilor, prin intermediul smartphone-ului.

Utile. Aplicatiile mobile va tin la curent cu ceea ce ati cheltuit si cati bani mai aveti

Sunt o serie de aplicatii mobile utile pentru evidenta bugetului de venituri si cheltuieli. Specialistii ThePhoneGeeks a EuroGsm recomanda, pentru inceput, My Wallets, o aplicatie care va ajuta sa contorizati cheltuielile si sa le optimizati in functie de veniturile lunare. In plus, aceasta aplicatie genereaza diferite rapoarte, cu ajutorul carora va puteti analiza situatia financiara in orice moment.

Liste de shopping pe mail sau sms

Cei care au nevoie de ajutor pentru a tine evidenta cheltuielilor pot utiliza aplicatii precum CashControl sau MoneyManager. Acestea permit adaugarea, editarea si/sau stergerea cheltuielilor, veniturilor, transferurilor si facturilor, verificarea soldurilor si a bugetelor alocate, precum si vizualizarea istoricului complet de operatiuni realizate. In cazul cumparaturilor din supermarket, aplicatia eMyShoppingList este extrem de utila, intrucat permite crearea de liste de cumparaturi in care sa fie specificate inclusiv cantitatile necesare. In plus, listele pot fi partajate prin e-mail sau SMS. „Exista si aplicatii dezvoltate special pentru utilizatorii din Romania, precum Gestiune bani si lei -10 Cents, care permite inregistrarea veniturilor si cheltuielilor periodice sau viitoare, in lei sau alte valute, si generarea de rapoarte zilnice, lunare sau anuale”, a adaugat Cosmin Seclaman – ThePhoneGeeks.

author avatar
Arpad Dobre
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger