AcasăNewsAplicatii mobile utile in timpul Campionatului Mondial 2014

Aplicatii mobile utile in timpul Campionatului Mondial 2014

In perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, fanii fotbalului din tara noastra se pot bucura de spectacol, inclusiv prin intermediul unor aplicatii mobile pe smartphone. Acestea ofera informatii si imagini din campionatul national, precum si scorurile meciurilor din peste 420 de ligi de fotbal din intreaga lume.

 

Aplicatiile sunt utile atat pe perioada Campionatului Monduial, cat si in timpul campionatelor interne sau din alte tari

Suporterii pot urmari performantele echipelor favorite, in timpul competitiei internationale de fotbal oriunde s-ar afla, atata vreme cat au la dispozitie un smartphone. Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine cu o serie de recomandari de aplicatii mobile dedicate exclusiv competitiei de anul acesta, precum World Cup Brazil 2014 sau Jalvasco World Cup 2014. Utilizatorii au posibilitatea de a vedea chiar de pe home screen-ul telefonului mobil cand sunt programate meciurile si au acces in timp real la rezultatele din fiecare etapa, precum si la informatii despre echipa favorita. In plus, deoarece Campionatul Mondial se desfasoara in emisfera vestica, alertele si notificarile pot fi personalizate in functie de fusul orar. Mai mult, cea de-a doua aplicatie (Jalvasco World Cup 2014) permite vizualizarea offline a rezultatelor din competitie, fara a fi necesara o conexiune la Internet.

Echipa de vis

Cei care nu sunt multumiti de evolutia competitiei isi pot alege singuri jucatorii preferati cu care sa isi creeze o echipa virtuala, prin aplicatia Fantasy iTeam. Acestia pot concura cu echipele formate de alti utilizatori, exact ca in campionatul real, urmand ca, la final, sa aiba sansa de a castiga vouchere de cumparaturi sau o excursie alaturi de prieteni. De asemenea, suporterii cu adevarat pasionati isi pot testa cunostintele despre fotbal cu ajutorul Soccer Players Quiz PRO 2014, un joc in care participantii trebuie sa ghiceasca nume de fotbalisti si antrenori pe baza fotografiilor acestora, intr-un timp cat mai scurt.

Campionate interne si internationale

 

Chiar daca acum toata atentia este concentrata catre Campionatul Mondial, iar campionatele interne sunt oprite, pe viitor, fanii fotbalului pot apela la aplicatiile mobile si in timpul competitiilor intre cluburi. Astfel, Liga I Romania este o aplicatie dedicata campionatului intern, prin care utilizatorii pot urmari clasamentul la zi, scorurile in timp real, comentarii live, precum si cele mai recente stiri din fotbalul romanesc. Cei care vor sa fie la curent cu cele mai noi informatii din fotbal au la dispozitie aplicatia Sport360, un important agregator de stiri sportive, dedicat pietei din Romania, ce ofera si posibilitatea de a redistribui informatiile catre cele mai importante retele sociale. In ceea ce priveste evolutiile echipelor din strainatate, aplicatia Forza Football ofera in timp real scorurile meciurilor din peste 420 de ligi de fotbal din intreaga lume.

author avatar
Arpad Dobre
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger