AcasăNewsAplicație pentru identificarea adăposturilor antiatomice din România. Uite ce trebuie să faci...

Aplicație pentru identificarea adăposturilor antiatomice din România. Uite ce trebuie să faci ca să o accesezi!

Aplicație pentru identificarea adăposturilor antiatomice din România. Uite ce trebuie să faci ca să o accesezi!

Cum în ultimele zile s-a discutat despre situația adăposturilor de protecție civilă din București și din țară, chestiune adusă în atenție poate mai mult ca oricând de izbucnirea războiului în Ucraina, o informație ajunge, mai nou, în atenția românilor care au acces la internet.

E vorba despre o aplicație, realizată de către un tânăr programator din România, prin care se poate localiza cel mai apropiat adăpost antiatomic, utilizând localizarea în timp real.

Utilizând aplicația în cauză, care este gratuită și poate fi accesată AICI, pot fi identificate informații despre adăpostul antiatomic din proximitatea locuinței persoanei care o accesează.

S-a mai aflat că aplicația conține peste 4500 de adăposturi de protecție civilă.

Raed Afarat: Unele adăposturi din blocuri sunt utilizate cu alte scopuri

De altfel, zilele trecute, s-a aflat că IGSU face controale, pentru a se vedea în ce măsură sunt pregătite adăposturile de protecție civilă. Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că s-a constatat că în unele blocuri astfel de adăposturi ar fi folosite cu un cu totul alt scop decât cel pentru care ar fi fost destinate.

„IGSU lucrează, în acest sens, pentru reactualizarea situației. (…) Din păcate, unele adăposturi din blocuri sunt utilizate cu alte scopuri. Va trebui să fie refăcute, rearanjate și redată destinația lor. De acest lucru se ocupă colegii de la IGSU și cu autoritățile locale și vom intensifica acțiunile noastre și rugămintea către cei care gestionează aceste adăposturi: să respecte regulile pentru care ele au fost create. Deci aceste adăposturi trebuie să rămână funcționale ca adăposturi, așa cum era destinația lor inițială”, a declarat Raed Arafat în fața presei.

author avatar
Andrei Coman
408 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu va kakati pe voi asa rapid, ca alea intretinute sunt puse deoparte numai pentru specialii cu ochii albastrii, nu o saintre acolo intre ei si vre-un sarantok din asta care nue foarte special !! Asa ca aia e, scapa numai cine si care poate !! Ha ha ha 🙂 Bai anonim, bai tampitule, da-te la fundulet, sa nu te prinda ceva racheta atomica, va praf te face, la propriu !! Ha ha ha 🙂 Bai, romanasii astia de tefelisti isi bat joc unul de celalalt incontinuu, nici acum nu s-au trezit la realitate, to in Meta-vers sunt prinsi, idiotii inutili ai drakului !! Rusine, bai usereilor nazisti, pana si Hitler rade de voi, bai agaricilor dusi cu pluta !!

  2. Pai au bagat la hartie igienica galbena pe piata, de poti sa-i ridici lu Citu o Pirmamida

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger