AcasăNewsAplauze printre huiduieli la Iaşi. Iohannis: Mulţumesc pentru primire/''VREM AUTOSTRADĂ''

Aplauze printre huiduieli la Iaşi. Iohannis: Mulţumesc pentru primire/”VREM AUTOSTRADĂ”

Au fost aplauze, dar şi huiduieli, în timpul discursului pe care l-a susţinut preşedintele, vineri, la Iaşi, cu prilejul manifestărilor organizate de Ziua Principatelor Române.

”Sunt emoţionat de fiecare dată când revin în frumoasa noastră capitală istorică şi vă mulţumesc pentru primire”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, de la tribuna amenajată în Piaţa Unirii din Iaşi, de faţă cu soţia sa, Carmen, cu premierul Orban, cu mai mulţi miniştri, dar şi cu primarul Chirica şi alţi oficiali.

După ce preşedintele a invocat faptul că ”avem nevoie de politicieni vizionari, pasionaţi, integri şi pregătiţi”, de politicieni ”care să-şi iubească ţara cu adevărat şi să facă din ea o Românie normală”, oamenii aflaţi în Piaţă au început să scandeze ”vrem autostradă!”. La acest aspect a făcut referire şi Klaus Iohannis, pe finalul alocuţiunii sale – şi după ce a adus din nou în discuţie necesitatea anticipatelor – într-un ”mesaj ferm” adresat actualilor guvernanţi. ”Românii au nevoie de Autostrada Unirii”, a susţinut Iohannis, înainte de a adăuga că ”fără Autostrada Unirii, Moldova nu va putea recupera decalajul economic”.

author avatar
Cristina Stefan
734 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce rusine! De Ziua Unirii! La Blaj nu s-ar fi intamplat! Presedintelenu are atributi in a construi drumuri si spitale. Guvernul are!

    • Băăăăă..îmbuci ceva? Fasolistule! Președintili tău ce rol are? sa bage bețe-n roate guvernului României ca sa nu poată face nimic pt. români?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger