AcasăNewsApelul primarului Capitalei, Gabriela Firea, înainte de Paști: Vă implor, rămâneţi acasă!...

Apelul primarului Capitalei, Gabriela Firea, înainte de Paști: Vă implor, rămâneţi acasă! Mai bine plictisit, decât pacient

Au mai rămas doar câteva ore până la Noaptea de Înviere și până când creștinii ortodocși vor Sărbători Sfintele Paști. În acest an, ăn plină perioadă de restricții și măsuri pe care autoritățile pun accent să fie respectate, cu atât mai mult în aceste zile, astfel încât să se limiteze răspândirea noului coronavirus la nivel național.

Social-democrata aflată în fruntea Gabriela Firea i-a rugat pe bunici și pe părinți deopotrivă să stea acasă în aceste zile, pe gospodine să nu invite invitați la masă, iar pe tineri să nu facă și nici să nu meargă la petreceri. „Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două- trei zile, în care dorim să păstrăm tradiţia, compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore, în câteva zile. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine, oricât ar fi de greu”, poate fi auzită spunând Firea, într-un mesaj video filmat în aer liber și transmis via Facebook.

Și, pentru a fi cât mai convingătoare, social-democrata îi îndeamnă pe oameni să pună în balanță ce primează – și să se gândească la sănătatea lor și să stea acasă de Paști, în această perioadă de criză provocată de COVID-19. „În acest moment, eroii sunt medicii, asistenții sociali, cei care trebuie să meargă obligatoriu la serviciu pentru că lucrează în domenii vitale, dar și voi puteți să fiți eroi, prin faptul că aveți răbdare, vă reprimați dorința de a socializa și mergeți pe ideea că mai bine plictisit, decât pacient, mai bine nerăbdător, decât pacient, mai bine izolat, decât pacient, mai bine fără tradiţie, decât pacient, mai bine fără petrecere, decât pacient, mai bine fără invitaţi la masă, decât pacient, mai bine fără Lumină, de data aceasta, decât pacient, pentru că oricum puteam aprinde candela de anul trecut, de la Înviere, cei care o mai avem”, a transmis Gabriela Firea.

sursa foto: captură video

309 afisari

3 COMENTARII

  1. DIN CAUZA balariilor, ANOMALIILOR BIOLOGICE CA EA AU APARUT VIRUSII .Acestia sunt creatiia ,lor a gunoailor si nulitatilor umane ce vor sa para farisei……….

  2. DA EA PANARAM ARE UN MOTIV SERIOS SA STEA IN BAIE NU IN CASA CA SA-SI SCAOTA SARMA ,,,,,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger