AcasăNewsApartamentele din Popești Leordeni arată HORROR după demolările cu explozibili pe terenul...

Apartamentele din Popești Leordeni arată HORROR după demolările cu explozibili pe terenul IMGB. Locatarii se tem să mai trăiască în ele – VIDEO

demolariApartamentele din Popești Leordeni arată HORROR după demolările cu explozibili pe terenul IMGB. Locatarii se tem să mai trăiască în ele - VIDEO

IMGB (Întreprinderea de mașini grele București), deținută de grupul coreean Doosan Heavy Industries and Construction, nu mai există, ea fiind pusă la pământ cu ajutorul demolărilor cu explozibil.

Locuitorii orașului Popești-Leordeni, dar și din zona apropiată, sunt terorizați de demolările cu explozibil a coșurilor de fum situate în incinta IMGB. Aceștia au parte de luni bune de zgomot, praf și trepidații constante.

Pereții blocurilor din apropiere s-au crăpat

Locuitorii din zonă au resimțit momentele exploziilor ca pe niște cutremure. Totodată, după câteva minute, o parte considerabilă a oraşului Popeşti-Leordeni a fost cuprinsă de un nor de praf.

La fiecare detonare, cei care stau vis-a-vis au impresia că are loc un cutremur și, mai rău de atât, spun că au început să apară fisuri în pereții apartamentelor.

Renata, locatară: „Asta este exact de la IMGB. Tot ce se vede. După ușă, să vă uitați exact de la IMGB cum este. După ușă și aici sus la baie. Stăteam la laptop și se simte și mă ridica practic în sus când dădeau ei cu presa. Bine, că și acum când mai pică, se simt trepidațiile aici la demisol, vă dați seama sus cum face blocul.”, potrivit stirileprotv.ro.

O doamnă locuiește la demisol arată că din pereţii ei cad bucăți de cărămidă.

Oamenii au impresia că este un cutremur

Locatară: „Asta e de la bloc. Noi am chemat experții. Ne-au săpat în pardoseală să vadă dacă au folosit ce trebuie, nu au folosit. La cei care nu au avut pereții fisurați le-au apărut fisuri mari. Fisurile astea au apărut acum, a fost afectată structura blocului. Holul tot cade, ia uitați. Până sus pe aici. De fiecare dată, săream așa în pat ca la un cutremur de șapte grade.”

Coşurile de fum aflate în curtea fostei Întreprinderi de Maşini Grele Bucureşti au început să fie demolate în septembrie anul trecut. Iar de atunci au tot avut loc demolări controlate, provocate de explozii. Imaginile filmate de oameni de-a lungul timpului arată cum toată zona se umple de praf după o astfel de operaţiune.

author avatar
Andreea Vlad
1.161 afisari

8 COMENTARII

  1. „Locatară: „Asta e de la bloc. Noi am chemat experții. Ne-au săpat în pardoseală să vadă dacă au folosit ce trebuie, nu au folosit. ”
    Deci din asta sa intelegem ca demolarea fabricii este de vina pentru crapaturi, nu cei care au „construit” blocul…

  2. Despre pardoseala:Un Dorel sugubat voia sa sparga pardoseala din baie ca sa vada de ce curge apa in ghena.Apa venea de sus.Cand am pus mana pe matura cu coada a fugit pe scari si dus a fost.Ha,ha

  3. Da … Exact… câți bani ați primit de la constructorul blocului (mafia imobiliară) pentru a publica acest articol??? 🤣🤣🤣 (3 lei???) Jeguri de jurnaliști!!!

  4. Că toți idioți care au cumpărat apartamente in zona asta stau cu căcatul la nas in fiecare zi ați scris…. Că PUTE A HOIT ați scris???? Și nu face nimic primarul că a primit mită de la mafia imobiliară… Asta de ce nu verificați… Cum a primit autorizație de construire????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger