AcasăNewsApartamente de vânzare în Băneasa - opțiune pentru lux și oxigen

Apartamente de vânzare în Băneasa – opțiune pentru lux și oxigen

Cei care doresc să investească în proprietăți și locuințe de lux, au acum la dispoziție mult mai multe opțiuni, oferite de noile proiecte rezidențiale și de oferta de apartamente de vânzare în Băneasa. Facilitățile disponibile, confortul ridicat și dimensiunile generoase pot fi pe placul celor mai pretențioși și exigenți clienți.

În zonă există numeroase proiecte rezidențiale noi, care dispun de tehnologie de construcție de ultimă generație, dotării moderne, finisaje de calitate superioară, elemente arhitecturale și de design de excepție, parcări subterane, sisteme de supraveghere performante.

Care sunt aspectele care nu trebuie să lipsească niciunui apartament de lux aflat la vânzare?

Pentru a fi cu adevărat de lux, un apartament trebuie să dispună de anumite caracteristici și finisaje care să fie peste medie, de preferat de la producători recunoscuți în domeniu. Un apartament de lux obligatoriu trebuie să ofere:

  • O locație deosebită

Din acest punct de vedere un apartament situat în zona de nord a Bucureștiului sau în Băneasa oferă o locație bună, specială și exclusivistă . Zona este generoasă în proiecte de calitate, care se adresează unei categorii sociale cu venituri peste medie.

  • Apartamente de dimensiuni mai mari

Nevoile și standardele de confort au alte valențe în zile noastre. De aceea apartamentele de dimensiuni mai mari, cu mai multe grupuri sanitare și băi, cu camere de dimensiuni generoase, dressing, debara, balcoane, terase extinse, un living spațios și o bucătărie încăpătoare sunt mult mai căutate de cei care vizează un alt nivel de confort.

  • Finisaje de lux

Un apartament de lux, va dispune cu siguranță de finisaje mai scumpe, de calitate superioară. Elementele arhitecturale, amenajărilor interioare și exterioare vor fi în tendințe și la cele mai înalte standarde.

  • Facilități exclusive pentru locatari

Complexele rezidențiale oferă locatarilor facilități exclusive. Printre acestea menționăm: sală de sport sau de jocuri, piscină, jacuzzi, centru de wellness & spa, barber shop și salon de coafură, un magazin cu produse de strictă necesitate.

  • Un aer mai curat

Unul dintre principalele motive pentru care zona de nord rămâne una dintre cele mai apreciate și scumpe zone este dată și de suprafața de spațiu verde, de parcuri și de pădurea din apropiere. Aceste influențează calitatea aerului și calitatea vieții locuitorilor zonei.

  • Numeroase locuri pentru a petrece timpul liber

Atunci când vine vorba despre o locație de lux trebuie luate în calcul locurile în care locuitorii zonei își pot petrece cât mai plăcut timpul liber. În zonă se află unul dintre cele mai importante mall-uri din București, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Satului, un Aqua Park, Therme, locuri de joacă, escalade, organizare petreceri și multe alte locații perfecte pentru intrega familie.

Dacă vrei să cunoașteți mai bine oferta de apartamente de vânzare în Băneasa, cel mai bine este să apelați la un consultant sau broker imobiliar de la Palace Estate. Aici vei găsi experiența și cunoștințele necesare pentru a face o alegere corectă și în cei mai bun raport calitate-preț. Există numeroase proiecte rezidențiale noi și ansambluri de locuințe care să se potrivească exigențelor celor mai speciali clienți.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger