AcasăNewsApariție surprinzătoare pe șosea! Un șoferul a filmat totul! „De când avem...

Apariție surprinzătoare pe șosea! Un șoferul a filmat totul! „De când avem cămile la Cluj?” – VIDEO

sursa foto: captură video TikTok | dru26x

După oi și urși, pe drumurile din România a fost zărită, mai nou, și o cămilă.

Un șofer a avut parte de o apariție cu totul inedită, în timp ce se afla la volanul mașinii, pe un drum din Cluj. În fața ochilor i-a apărut o cămilă. Lesne de înțeles, omul a pus repede mâna pe telefon și a filmat întreaga situație. Nu de alta, dar nu oricine se poate „lăuda” cu așa o situație.

Șoferul conducea între Cluj-Napoca şi Feleacu. La un moment dat, a zărit cămila pe șosea. Cel mai probabil, a crezut că nu vede bine, pentru că nu e un animal prea des întâlnit în peisajul autohton. Cu atât mai puțin pe un drum pe care circulă mașini.

Dacă tot a avut ocazia rară de a da ochii cu o cămilă, şoferul a scos telefonul şi a început să filmeze. Imaginile au fost postate apoi pe TikTok, cu tot cu întrebarea: „De când avem cămile la Cluj?”.

De unde a fost adusă cămila

Iar răspunsul la această întrebare nu s-a lăsat așteptat prea mult. Animalul aparține unui resort turistic din zonă, potrivit site-ului Știri de Cluj.

„Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, au declarat reprezentanții complexului turistic, conform sursei citate.

Cămila pare a fi destul de plimbăreață. Mai ales că are „ocazia” de a sta afară cât vrea ea.

„O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au mai spus aceștia.

După ce a ajuns pe TikTok, clipul video a adunat o mulțime de vizualizări, dar și de comentarii.

@dru26x Fain la Cluj 🤣😳 #camila #clujnapoca #fyp #5pasidebine #fypシ #trending #romania #feleacucluj #amuzant #like ♬ original sound – Dru26x

author avatar
Andrei Coman
456 afisari

4 COMENTARII

  1. „Resort turistic…”
    resort, resorturisubstantiv neutru
    1. Organ al unui mecanism executat dintr-un material cu proprietăți elastice mari și care, sub acțiunea unei forțe exterioare, se deformează, revenind la forma inițială când acțiunea exterioară încetează.
    sinonime: arc
    S-a dat dracului limba romana.

  2. ”„De când avem cămile la Cluj?” ” De cand au aparut editoarele de imagini. Ce vedeti in film e un cal editat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger