AcasăNewsAparitia care a furat show-ul de la Cannes

Aparitia care a furat show-ul de la Cannes

Splendoare şi teroare pe Croazetă

Suita de doamne care a continuat sa ocupe Croazeta a tinut capetele de afis ale tabloidelor lumii. Daca unii apreciau aparitia Rihannei, toata lumea a cazut in fund cand Kendall Jenner a calcat pe covorul rosu.

Splendoare<br >şi teroare<br >pe Croazetă

Rihanna a purtat o rochie alba de printesa cu trena si un decolteu revelator, dar mult mai „cuminte” ca alta data. A pozat indelung, avand grija sa-si puna in valoare bijuteriile, mai ales ca fundalul sonor era asigurat de hitul ei „Diamonds”. Mai tarziu, a fost „regina balului” si la petrecerea data de o celebra casa de bijuterii, unde a purat o rochie de inspiratie victoriana. Dar lovitura a urmat imediat dupa aceea, odata cu venirea modelului Kendall Jenner. Caci au avut ce vedea. De altfel, Kendall, la cei numai 21 de ani ai sai, si-a facut un obicei in a-si pune in valoare fiecare atu. Anul acesta a ales sa arate ce picioare lungi, frumoase si tonifiate are in posesie. A fost deliciul fotografilor si regina serii.

Un eveniment tragic

Festivalul international de film de la Cannes s-a deschis indoliat. Chiar in cea de-a doua zi a sa, a fost anuntata disparitia lui Kim Ji – Seok, mare animator al cinematografului asiatic. Ctitorul festivalului de la Busan, sub conducerea caruia Coreea de Sud a devenit o tara prezenta in geografia cinematografiei contemporane, a stiut mereu sa impace filmul comercial si ludic cu ambitia experimentului artistic. Sosise la Cannes ca sa-si lanseze ultima productie cand, peste noapte, l-a secerat, irecuperabil, infarctul. Se poate spune despre marele programator ca „a cazut la datorie”, a transmis, de la Cannes, regizorul Tudor Caranfil. A 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes se desfasoara in perioada 17 – 28 mai.

Alerta terorista in lumea filmului

Spectatorii care au asistat la proiectia filmului ”Le redoutable”, regizat de Michel Hazanavicius, sambata seara, la Festivalul de la Cannes, au fost evacuati in regim de urgenta, din motive de securitate, in urma unei alerte false cu bomba. Obiectul suspect era de fapt o sacosa ce a fost uitata in cinematograful Debussy de pe Croazeta. Garzile de securitate de la Cannes au primit ordinul de a evacua intregul Palais des Festivals et des Congrès de la Cannes, cu doar cateva minute inainte de debutul proiectiei acestui film. Persoanele din sala au fost conduse in regim de urgenta spre subsolul cladirii, unde au fost nevoite sa astepte timp de mai multe minute, inainte de a primi permisiunea de a parasi imobilul.

Pamela, tu esti, draga?

Daca Kendall Jenner a facut furori, nu acelasi lucru l-a starnit si Pamela Andreson, pe care nici macar jurnalistii de specialitate nu au recunoscut-o. E clar, Pamela imcepe, in sfarsit, sa imbatraneasca, sporovaiau unuii dintre cei prezenti. Altele au comentat cum ca asa este, dar ca nu este deloc un proces se infrumusetare.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.053 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger