AcasăNewsULUITOR! Românii din Suceava, trimiși la cules de sparanghel în Germania de...

ULUITOR! Românii din Suceava, trimiși la cules de sparanghel în Germania de firma lui Flutur!

Noi informații ies la iveală în cazul românilor care au plecat din Suceava, la cules de sparanghel în Germania, stat aflat în „zona roșie” COVID-19.

sursa foto: antena3.ro
sursa foto: antena3.ro

Au apărut multe discuții și la fel de multe întrebări, mai ales că se știa că atât orașul, cât și opt localități limitrofe fuseseră plasate în carantină, ca urmare a numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19.

Mai nou, s-a aflat că firma care a intermediat plecarea conaționalilor în afara țării este Panap Jobs, având ca acționari doi membri ai familiei Flutur: Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin, potrivit bunadimineataiasi.ro, și sediul în localitatea suceveană Solca. Numele Flutur le este cu atât mai cunoscut sucevenilor, cu cât șeful Consiliului Județean Suceava este liberalul Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, mai mulți oameni din câteva localități sucevene carantinate, care au vrut să ajungă la Iași, cu autocarul, cu gândul de a pleca la muncă în Germania, s-au ales cu amenzi. Persoanele, 9 la număr, aveau și adeverințe de la medicul de familie care să ateste nu doar câ nu au COVID-19, ci și că sunt apți de muncă, potrivit sursei citate. Oamenii au dosar penal și de plătit câte 20 de mii de lei amendă.

1.349 afisari

2 COMENTARII

  1. Bănuiesc că au primit adeverință că nu au virusul fără a fi testați și au trecut de filtrul poliției și armatei fără probleme.
    Agenției de ocupare a forței de muncă nu a primit amendă, angajaților firmei și mediciilor nu li s-a făcut dosar penal, cadrele militare și organele de poliție nu au fost suspendate și agenția națională de integritate și direcția națională anticorupție nu s-au auto-sesizat in cazul lui Avramescu Flutur. Este posibil ca in viitor acești nouă oameni să devină primari, au dosar penal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger