AcasăNewsApare sau nu "Cucuveaua" in dosarul "Black Cube"? Raspunsul sefului DIICOT

Apare sau nu „Cucuveaua” in dosarul „Black Cube”? Raspunsul sefului DIICOT

In conditiile in care nu au fost putini cei care s-au intrebata daca deja celebra adresa de mail „cucuveaua mov” ar figura pe lista celor „spionate”, Daniel Horodniceanu a lamurit cum stau lucrurile.

Asadar, o data ce afirmatiile deputatului Ghita au dat nastere la tot soiul de interpretari, procurorul-sef al DIICOT a anuntat ca adresa „secreta”, presupus a fi fost folosita de catre actuala sefa a DNA-ului pentru a trimite mail-uri cu caracter neoficial, privat – nu figureaza in cauza aflata in investigarea procurorilor Antimafia. „Pana in prezent, adresa de e-mail mentionata de dumnealui (de Sebastian Ghita-n.r) nu apare in dosarul <<Black Cube>>. Implicarea domnului Ghita este la nivel de martor, pana in acest moment”, a subliniat Horodniceanu.

Totodata, seful DIICOT a anuntat ca dosarul in cauza e in lucru, ca sunt mai multe piste luate in calcul si ca nu au fost persoane noi puse sub acuzare.

Sebastian Ghita s-a prezentat, in urma cu doar cateva zile, la sediul DIICOT, mentionand ca a dat declaratii in dosarul amintit.

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger