AcasăNewsApararea SOCANTA a lui Cioaca: O sticluta de whisky de buzunar plina...

Apararea SOCANTA a lui Cioaca: O sticluta de whisky de buzunar plina cu SANGE!

Este uimitoare apararea pe care Cioaca si avocata acestuia au pregatit-o, luni, la primul termen al procesului uciderii Elodiei. Acuzatul a adus ca proba… o sticluta plina cu sange.

Luni, la Tribunalul Brasov, incepand cu ora 10:00, a avut loc primul termen al procesului in care Cristian Cioaca este acuzat de asasinarea sotiei sale. Pentru ca Patrick, baiatul politistului, nu are curator, instanta a amanat audierea criminalului pentru data de 2 aprilie, pana atunci urmand sa se numeasca o persoana care sa reprezinte interesele baiatului in acest caz.

Astfel, astazi s-a judecat doar mentinerea starii de arest a suspectului principal. Avocata care-l reprezinte pe Cioaca, Maria Vasii, a venit la proces cu o sticluta de whisky de buzunar plina cu 23 de ml de sange. „Acesta este cantitatea de sange gasita de anchetatori. Nu este de la Elodia, ci de la un instalator care a facut reparatii in casa. A scuturat mana ranita iar picaturi de sange au ajuns pe pereti”, a fost explicatia halucinanta data de Vasii.

Si daca asa merg lucrurile, Crina Radu, avocata care reprezinta familia Elodiei Ghinescu in procesul cu politistul, a  declarat, pentru wowbiz, ca data viitoare va veni si ea cu o sticla plina cu sange: „O sa arat instantei cantitatea de sange spalata de Cioaca in casa”.

Criminalul afirma in continuare ca este nevinovat motiv pentru care cere sa fie lasat in libertate. „Cinci ani am fost politist si n-am avut nicio abatere. M-am prezentat la Parchet de cate ori am fost chemat. O s-o fac si in continuare. Mentinerea arestarii preventive in cazul meu ar reprezenta o incalcare a drepturilor mele constitutionale in conditiile in care nu exista probe concrete care sa confirme acuzatiile ce imi sunt aduse”.

Tribunalul Brasov a ramas in pronuntare pe cererea de eliberare.

author avatar
Alina Costache
688 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger