AcasăNewsApărarea lui Trump: abuzul de putere nu e infracțiune!

Apărarea lui Trump: abuzul de putere nu e infracțiune!

Președintele Donald Trump se pregătește să compară în fața Senatului în procesul deschis împotriva sa, care îi poate aduce destituirea din funcție! Avocații șefului de la Casa Albă au pregătit strategia de apărare și, din dezvăluirile presei americane, aceasta se va baza pe argumentul că abuzul de putere nu este o infracțiune! Drept urmare, președintele SUA nu trebuia să fie pus sub acuzare.

 

Un document obținut chiar de la echipa Trump le arată democraților pe ce mizează președintele. Nu, nu e vorba doar de sprijinul republicanilor, deși votul lor în  Senat (majoritari) se poate dovedi decisiv! Altceva au de gând avocații celui mai bogat șef de stat din lume.

Profesor emerit la Universitatea Harvard, Alan Dershowitz face parte din echipa de juriști angajată să-l apere pe Donald Trump. Avocatul Dershowitz a dezvăluit la CNN că intenționează să se inspire din argumentaţia lui Benjamin Curtis, şef al Curţii Supreme, adusă în procesul de punere sub acuzare a președintelui Andrew Johnson, în 1868! „Onorabilul Benjamin Curtis a argumentat atunci în faţa Senatului că, pentru a scoate un preşedinte din funcţie, este nevoie ca acesta să aibă un cod de conduită asemănător unui infractor. Acel argument a fost câştigător. Voi prezenta acelaşi argument ca avocat al apărării preşedintelui Trump”, afirmă Dershowitz.

Dar asta nu e tot. Avocatul mai spune și că articolele pentru care Camera Reprezentanților a declanșat procedura de impeachment împotriva lui Donald Trump nu se regăsesc în Constituția Americii. Adică, zice cunoscutul profesor de la Harvard, abuzul de putere nu se află printre criteriile constituţionale care incriminează „infracţiuni şi delicte grave”. De fapt, chiar asta susține și Donald Trump – că abuzul de putere nu este nici măcar o infracţiune!

În replică, democrații atrag atenția asupra argumentelor republicanilor, arătând pericolul din spatele lor. Adam Schiuff, unul dintre politicienii care au luptat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump, explică: „Logica acestui argument absurd pe care l-a adoptat acum preşedintele Trump este că el ar putea să facă oricui cadou statul Alaska, ba chair ar putea să blocheze punerea în aplicare a sancţiunilor împotriva Rusiei sau, de ce nu, să ceară din nou ajutor Moscovei. Iar pentru toate acestea, el nu ar putea fi pus sub acuzare”.

Totuși, până și CNN admite că sunt șanse minime ca Donald Trump să fie demis. Cel mai probabil, procesul împotriva lui se va termina în două săptămâni, iar pe 4 februarie, când va ține discursul anual despre Starea națiunii, Donald Trump va fi pregătit să anunțe că i-a „împiersicat” el pe democrați!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
186 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am citit pe sărite, pentru că sunt foarte la curent cu subiectul. Numele jegului ăluia de ” democrat ” e scris greșit, este Adam Schiff (mai nou, Adam Shit). Apropo, panarama asta a contrafăcut transcrierea convorbirii lui Trump cu președintele ucrainean, adică a băgat de la el, și nu îl întreabă nimeni de sănătate. Ar fi multe de spus, legat de împuțiciunile Pelosiene. Apoi, într-adevăr, abuzul de putere nu este motiv de impeachment. Mai mult, de abuz de putere se fac vinovați chiar cei care îl acuză pe Trump, fiindcă nu au loc de el. Revenind la acuzații, întocmai martorii propuși de hoiturile ” democrate ” pentru audierile de până acum, unele dintre ele desfășurându-se prin subsoluri, cu ușile închise și fără presă, că la Gestapo, au declarat cât se poate de clar că nu a fost vorba de nici un ” quid pro quo ”. Și, ca să fie farsa și mai clară, ajutorul financiar în chestiune a fost livrat chiar ÎNAINTE de data prevăzută. În fine, cui știe pe ce lume trăiește, îi este foarte clar că avem de-a face cu o ” mainstream media ” americană (cu unele lăudabile excepții) și mondială putred de coruptă și cu niște porci globalisto-sataniști în care a dat turbarea, de aia și urlă, ca loviți de tren, împotriva lui Trump. Le țâțâie curul, țineți aproape. N. B. – felicitări, Nicholas Cezar, pentru luciditate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger