AcasăNewsApar noile Dacii facelift!

Apar noile Dacii facelift!

Noile modele Dacia, Logan si Sandero,  vor intra in productie saptamana viitoare, anunta Yves Caracatzanis, CEO Automobile Dacia.

Noile grupuri optice vor utilize tehnologia LED

Este vorba de un facelift al respectivelor modele, deja prezentat la Salonul Auto de la Paris, dar, pe langa modificarile estetice, apar si noutati tehnice – un motor nou si transmisii automate.

“Deja la Mioveni se asambleaza modelele de preserie in acest moment. Noul Duster cu transmisie automata va veni, insa, in primul semestru al anului viitor. Europa vrea acum smart-buy, pentru ca nu mai este in criza, cand erau cautate masinile low-cost. Din acest motiv Dacia are acum o cota de piata in crestere, de 2,8% in acest an, fata de 2,5% anul trecut si ne adaptam din mers, motiv pentru care lansam si Duster, cu transmisie EDC.”, a mai precizat Caracatzanis.

In prezent, la nivel european, Dacia Duster este al doilea cel mai bine vandut model din clasa compact, iar Sandero se afla pe locul trei. Pana in luna august, uzina din Mioveni a produs, pentru piata autohtona, 21.000 de automobile.

author avatar
Bogdan Borcea
1.032 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt misto desi pare ca seamana cu alea de dinainte e un progres estetic, e pacat ca nu baga si motoare mai tari pe ele, ehe, dar asta nu o sa vedem. De ce nu au frane cu discuri pe spate?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger