AcasăNewsApar noi informații în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu. Bărbat...

Apar noi informații în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu. Bărbat ridicat de polițiști și dus la audieri

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Continuă ancheta în cazul șocant de la Sibiu, de zilele trecute, când un om de afaceri a fost atacat cu sălbăticie în propria casă, bărbatul pierzându-și viața în urma leziunilor suferite.

Apar informații noi în acest caz. Mai exact, s-a aflat că un bărbat a fost dus la audieri în cazul atacului șocant soldat cu decesul omului de afaceri Adrian Kreiner.

Miercuri dimineață, au fost făcute verificări la două adrese din Timișoara, acolo unde anchetatorii aveau bănuiala că s-ar afla persoane care ar face parte din cercul de apropiați ai agresorului, identificat cu ajutorul ADN-ului, potrivit Antena3.

Bărbatul urmează să fie audiat la Sibiu

Bărbatul a fost ridicat de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara. Urmează ca acesta să ajungă la sediul IPJ Sibiu, unde va fi audiat. Rămâne de văzut ce declarații va face în fața anchetatorilor.

Vă amintim că în cursul zilei precedente, de la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că cercetările continuă în cazul crimei din municipiul Sibiu. „La acest moment urmărirea penală se desfăşoară „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”, s-a precizat în comunicatul transmis în 14 noiembrie.

Mai mult, sursa citată menționa că până la acea dată nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor. „La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, s-a mai transmis din direcția Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ancheta în acest caz a fost începută încă de săptămâna trecută. Atacul șocant a avut loc la primele ore ale zilei de 6 noiembrie, la adăpostul întunericului. „Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare”, a transmis, la acea dată, Parchetul.

Omul de afaceri în vârstă de 50 ani a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Acesta nu a supraviețuit atacului cumplit căruia i-a căzut victimă în propria casă.

author avatar
Andrei Coman
470 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger