AcasăNewsApar noi dezvăluiri după tragedia de la Ferma Dacilor. Mărturia unei angajate:...

Apar noi dezvăluiri după tragedia de la Ferma Dacilor. Mărturia unei angajate: „Au dispărut cu totul, că se vede cum au fost smulse”

sursa foto: spotmedia.ro

Continuă să apară dezvăluiri după tragedia de la Ferma Dacilor, pensiunea cuprinsă de incendiul violent ce a avut loc a doua zi de Crăciun a anului trecut, nenorocire în urma căreia opt oameni au murit.

Ce doi angajați care au lucrat la Ferma Dacilor și pe care patronul complexului îi bănuiește că ar fi vinovați de izbucnirea flăcărilor au rupt tăcerea. Și au făcut declarații care ar putea da o nouă turnură în acest caz.

Citiți și: Răsturnare de situaţie în tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu a scos trei „aşi” din mânecă. Aşa va scăpa?

FERMA DACILOR. Lovitură pentru Cornel Dinicu! Nu mai poate face nimic, s-a terminat!

SABOTAJ la Ferma Dacilor? Mărturia unui angajat complică ancheta: „A fost o substanță inflamabilă puternică, ardea piatra”

Apar noi dezvăluiri

Incendiul de la Ferma Dacilor a pornit de la mansardă – confirmă acest lucru şi cei doi angajaţi despre care patronul complexului, Cornel Dinicu, spune că ar fi vinovaţi pentru izbucnirea flăcărilor, potrivit antena3.ro.

Aceștia au dezvăluit la postul de știri că au lucrat ca îngrijitori de animale. Și că la momentul izbucnirii incendiului dormeau. Femeia a explicat că a simțit fum în cameră și că și-a trezit soțul. Și a povestit ce a urmat, după ce a auzit o persoană țipând.

Pe de altă parte, a mai apărut o dezvăluire ce s-ar putea dovedi importantă în cursul anchetei. Aceea că, susține aceeași sursă, camerele de supraveghere au dispărut „cu totul”, și că ar fi fost smulse de pe stâlpi, cel mai probabil, spun ei, ca să nu existe probe.

Mărturie: „Soţul a fost cumva sărbătorit acolo de Crăciun”

„Nu e adevărat. Cum se poate aşa ceva, că am dat noi foc? Noi am lucrat acolo, am fost îngrijitori de animale, lucram pe utilaje. Cum se poate aşa ceva? (…) Soţul a fost cumva sărbătorit acolo de Crăciun, între neamuri, în familie, între prieteni (…). Era întuneric. Am simțit fum în cameră. M-am trezit, mi-am trezit soțul. Am auzit o femeie țipând. Am ieșit afară și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus nimic.

Era plină de sânge pe palme și pe față. Soțul doamnei a coborât din fumul ăla de sus de la mansardă. Ea a dat în el, el a dat în ea. De frică, eu nu am mai știut ce s-a întâmplat și am fugit de acolo. De acolo a început focul (de la mansardă – n.r.).

Camerele de supraveghere au dispărut cu totul, că se vede cum au fost smulse”, a spus femeia, citată de sursa menționată.

Opt oameni au murit în urma incendiului

Se fac anchete după tragedia de la pensiunea Ferma Dacilor. Un incendiu cumplit a izbucnit în a doua zi de Crăciun, la Ferma Dacilor, complexul aflat în județul Prahova.

Opt oameni au pierit în urma incendiului, printre care și copii. Cornel Dinicu, considerat a fi patronul de facto al pensiunii, și-a pierdut un fiu în urma acestei tragedii.

author avatar
Andrei Coman
802 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Camerele de supraveghere au dispărut cu totul, că se vede cum au fost smulse”…cand arde in jurul tau, nu dai ajutor, tu te uiti dupa camerele de supraveghere?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger