AcasăNewsApa plata contaminata, retrasa de la vanzare

Apa plata contaminata, retrasa de la vanzare

PROBLEME. Apa retrasa de pe piata avea o incarcatura biologica peste limita admisa

Mii de litri de apa plata au fost retrasi de la vanzare din 20 de judete al tarii.

PROBLEME. Apa retrasa de pe piata avea o incarcatura biologica peste limita admisa

Apa era importata de un lant de hypermarketuri, iar primele probleme au fost descoperite la Botosani. Firma care producea apa respectiva a constatat la un control ca apa are o încarcatura biologica peste limita admisa si a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara și pentru Siguranta Alimentelor.

Acestia au transmis alerta nationala la toate Directiile Sanitar Veterinare sa vada daca în hypermarketuri mai sunt sticle cu apa contaminata din lotul respectiv. Firma nu poate fi acuzata de ceva deoarece singura a alertat autoritatile.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.154 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce firma a expus apa, ce marca era apa,ce lant de hypermarketuri? Haideti sa nu ne mai jucam de-a stirile in nestire…

  2. Dar firma nu-si putea retrage apa fara sa faca prea mult tam-tam? Sau poate ca „incarcatura biologica” era un virus periculos, poate un stafilococ periculos… De ce sa anunte Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara și pentru Siguranta Alimentelor?
    Cum adica „Firma nu poate fi acuzata de ceva deoarece singura a alertat autoritatile”? Deci, dac eu ii dau unuia otrava si apoi anunt autoritatile, scap de culpa?
    De aceea e bine sa cumparam instalatii de filtrare a apei si sa ne protejam singuri. Si iesim si mai ieftin la pret…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger