AcasăNewsAnuntul Tarom in privinta grevei de pe aeroportul Otopeni

Anuntul Tarom in privinta grevei de pe aeroportul Otopeni

Nu uitati! Astazi, timp de doua ore, se anunta o greva de avertisment pe Otopeni. In acest sens, reprezentantii companiei Tarom au o recomandare adresata pasagerilor.

Cum peste mai putin de o ora ar urma sa inceapa greva de avertisment a reprezentantilor unei firme de handling care opereaza pe Aeroportul „Henri Coanda” – Otopeni, Tarom a transmis un mesaj celor care au bilete la zborurile programate in preajma intervalului orar 13-15, cand va reamintim ca ar urma sa se desfasoare demersul de protest al angajatilor agentului care se ocupa atat de incarcarea si descarcarea bagajelor pasagerilor, cat si de chestiuni ce tin de curatarea aeronavelor.

„Tinand cont de greva agentului de handling de pe aeroportul Otopeni, programata pentru astazi 20 mai 2016, Compania TAROM recomanda pasagerilor sai sa se prezinte in timp util la aeroport. Pentru a preintampina disconfortul generat de aceasta actiune, Compania a luat masurile necesare pentru operarea, conform planului de zbor, a curselor programate in intervalul 13.00-15.00 si evitarea eventualele intarzieri”, este mesajul transmis de operatorul aerian pasagerilor, prin intermediul unei retele de socializare.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger