AcasăNewsAnuntul ministrului dupa reactia neasteptata a directorului CFR Calatori pe fondul deraierii...

Anuntul ministrului dupa reactia neasteptata a directorului CFR Calatori pe fondul deraierii locomotivelor

Nemultumit de felul cum seful CFR Calatori a comunicat cu presa cand i-a fost ceruta o reactie pe fondul deraierii, intr-o singura zi, a doua locomitive ale unor trenuri de calatori, in judetele Brasov si Arad, Razvan Cuc a lasat sa se inteleaga ca lucrurile nu vor ramane asa.

In sensul ca actualul director general al CFR Calatori ar urma sa fie schimbat. „Eu sunt convins ca  fara ca eu sa am o ingerinta in managementul CFR Calatori, (…) cei din Consiliul de Administratie de la CFR Calatori il vor lasa pe domn director general sa se odihneasca in continuare, dar nu pe banii CFR Calatori (…) nu mi-a venit sa cred ca a avut o astfel de reactie, pentru ca noi trebuie sa comunicam”, a declarat, intre altele, Razvan Cuc, la Antena 3, duminica dimineata.

Reactia ministrului Transporturilor survine unei declaratii cel putin nefericite a actualului director al CFR Calatori. Intrebat de o jurnalista de la Antena in legatura cu incidentele petrecute sambata, acesta a facut, in prima faza, cateva referiri la cazurile respective, considerand, intre altele, ca „nu au fost evenimente deosebire, calatorii au fost in regula, deci nu s-a intamplat nimic deosebit”. La un moment dat, insa, Leon Barbulescu a tinut sa mentioneze ca a fost trezit din somn. „Iertati-ma, chiar dormeam, si m-ati trezit efectiv din somn”, a declarat directorul general al CFR Calatori.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger