AcasăNewsAnuntul ISU Bucuresti dupa cutremurul de miercuri dupa-amiaza

Anuntul ISU Bucuresti dupa cutremurul de miercuri dupa-amiaza

Seismul ce a avut loc cu doar cateva minute dupa ora 17, resimtit destul de puternic in Bucuresti, nu i-a facut pe locuitorii Capitalei sa puna mana pe telefon si sa apeleze numarul unic de urgenta.

O spun reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, care aduc in atentia opiniei publice mai multe aspecte, printre care, poate cea mai importanta este aceea ca „de la ora producerii cutremurului pana in acest moment nu s-au inregistrat efecte”, dar si ca, dupa cum mentionam anterior, „ca urmare a cutremurului nu au fost inregistrate apeluri la numarul de urgenta 112. Nu au fost raportate probleme la nicio unitate operativa proprie sau la alte imobile”.

Cu toate acestea, salvatorii de la ISU au decis, ca masura cu scop preventiv, sa trimita in Centrul Vechi (unde se afla, se stie, un numar semnificativ de imobile „cu bulina”, adica exertizate ca avand risc la cutremur) o autospeciala „pentru recunoastere”, din cate se mai anunta pe contul de Facebook al ISU.

Va amintim ca la ora 17.08, in Vrancea s-a produs un cutremur evaluat initial la 5, 1 grade pe Richter, ulterior estimat la 5 grade, miscare telurica resimtita in Bucuresti, dar nu numai (DETALII AICI). Seismul a fost urmat de o replica, de 3 grade pe scara Richter, inregistrata la sase minute dupa primul cutremur.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger