AcasăNewsAnuntul IGPR dupa ce s-a aflat de capturarea lui Radu Mazare in...

Anuntul IGPR dupa ce s-a aflat de capturarea lui Radu Mazare in Madagascar

Pe fondul aflarii, pe surse, a informatiei conform careia fostul primar din Constanta a fost prins in Madagascar, Politia Romana a facut publice amanunte aflate de autoritatile romane de la omologii din statul catre care a ales sa se  indrepte Radu Mazare inca din decembrie 2017.

Fara sa mentioneze, concret, numele lui Radu Mazare, IGPR-ul transmite ca din Madagascar s-a anuntat ca acesta a fost arestat joi, pe durata a sase zile.

Iata comunicatul:

„Centrul de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele:

Autoritatile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Politiei Romane, prin Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala, faptul ca un cetatean roman, urmarit international pentru punerea in aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioada de 6 zile.

Politia Romana a fost in permanenta legatura cu autoritatile din Madagascar, colaborand cu acestea in vederea depistarii si arestarii persoanei urmarite international.

Persoana arestata de autoritatile din Madagascar a fost condamnata de Curtea de Apel Bucuresti, in anul 2017, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma continuata si constituire de grup infractional organizat”.

author avatar
Andrei Coman
290 afisari

3 COMENTARII

  1. CAND DERBEDEUL DE MAZARE A MAFIOTIZAT JUDETUL CONSTANTA , Justiția din Constanța „a fost condusă” de procurorii, Adina Florea (tatăl ei fiind membru PSD de la începutul anilor 1990 şi consilier judeţean în Constanţa din 1996, fiind la al şaselea mandat consecutiv) si de Cristian Deliorga ajuns ACUM CU AJUTORUL PSD membru judecator la CCR . EXCROCUL INTERNATIONAL MAZARE VA FI ADUS ACASA in Ro CU AJUTORUL CELOR DOI JUDICIARISTI ( CICA obiectivi si independenti) si eliberat bine inteles CONTRA UNOR sume fabuloase.

  2. Si Maior e omul Psd culmea si Ghita si prietenul lui din Serbia Guse cu care s-a intalnit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger