AcasăNewsAnunțul i-a lăsat mască pe fanii „Chefi la Cuțite”! Schimbare uriașă la...

Anunțul i-a lăsat mască pe fanii „Chefi la Cuțite”! Schimbare uriașă la masa juriului! Fără Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

sursa foto. Facebook/Chefi la cutite

Șoc pe piața media din România! Schimbare uriașă la masa juriului cunoscutei emisiuni „Chefi la Cuțite”, difuzate de Antena1. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului TV, care au urmărit precedentele sezoane în care jurații au fost Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

S-a anunțat despărțirea de cei trei chefi: Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu! Emisiunea destinată pasionaților de bucătărie și ajunsă la sezonul cu numărul 12 – ale cărei episoade sunt difuzate în aceste zile la TV – va continua, dar cu o altă echipă de jurați.

Postul de televiziune care difuzează emisiunea a anunțat joi seară, prin intermediul unui comunicat, „înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea”. Numele noilor jurați de la „Chefi la Cuțite” ar urma să fie anunțate în curând – sună promisiunea pentru fanii emisiunii.

Care ar fi fost motivul despărțirii

Motivul „rupturii” l-ar fi reprezentat, reiese din cele comunicate public de postul TV, faptul că jurații ar fi refuzat să participe la filmările din luna octombrie, invocând faptul că ar fi obosiți.

„Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)” – se menționează în comunicatul făcut public de Antena1.

„Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”

Nu sunt singurele explicații ce vin în privința acestei despărțiri ce a iscat o surpriză uriași în rândul celor care urmăresc emisiunea culinară.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.” – a preciat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

author avatar
Andrei Coman
988 afisari

8 COMENTARII

  1. Mme segal- atat de proasta regizare incat nici golanii aia,pardon ” chefi” nu mai pun botul?@

  2. Asa este și la patronii evazionisti când zici ca ești obosit sau bolnav te dau afara .

  3. Mare Arahat, niște mediocrii…cine dracul se uita la așa mizerie!…parcă sunt niște emigranți, spălători de vase…

  4. Au adus toti ciudatii si toti mizerabilii in emisiune si au transformat-o intr-un circ. Singura optiune era sa plece, altfel ajungeau niste mascarici!

  5. VOICULESCU ARE FERMOARUL TRAS LA BUZUNARE; DESCHIDE BUZUNARELE ,LASA ZGARCENIA SI NEGOCIEAZA SALARIILE CELOR 3 ,VETI PIERDE LA GREU !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger