AcasăAnuntul care i-a intristat pe fanii actorilor Robert Pattinson si Kristen Stewart!

Anuntul care i-a intristat pe fanii actorilor Robert Pattinson si Kristen Stewart!

Abia ce se asezasera lucrurile in viata lor personala, ca un nou anunt privitor la cuplul Pattinson-Stewart i-a pus serios pe ganduri pe fanii vedetelor din „Twilight”.

La doar cateva zile dupa ce au fost vazuti impreuna la New York, tinandu-se de mana si sorbindu-se din priviri, Pattinson (26 de ani) si Stewart (23 de ani) si-au despartit din nou. Cel putin asta sustin sursele revistei People. Deocamdata zvonul nu a fost confirmat de niciun reprezentant al celor doua staruri. Nu se stie nici daca ar fi vorba de o decizie finala, semn ca cei doi tineri actori ar fi inteles ca nu pot trece peste momentul delicat care le-a rupt intr-o prima faza relatia -infidelitatea lui Kristen.

Actrita a recunoscut, anul trecut, ca si-a tradat iubitul, si i-a cerut scuze nu doar personal, ci si public. La acea data s-au separat, insa apoi au dat o noua sansa iubirii lor. Vestea Stewart a avut o aventura cu regizorul britanic Rupert Sanders, barbat insurat si cu doi copii, a cazut ca un trasnet pe capul lui Pattinson, mai ales ca inainte sa afle ca a fost tradat, ar fi fost gata sa o ceara de sotie pe iubita lui, conform declaratiilor unor apropiati ai starului cu milioane de fane in lumea intreaga.

Sursa foto: Facebook