AcasăNewsAnunt scandalos: Asistent medical, caut gazda. Plata in natura!

Anunt scandalos: Asistent medical, caut gazda. Plata in natura!

Un asistent medical din Capitala este autorul unui anunt inedit, in care precizeaza ca vrea o camera cu chirie, pe care sa o plateasca in natura: cu servicii medicale si pastile luate de la gura bolnavilor din spitalele Floreasca si Universitar.

Vasile C. cauta o camera cu chirie, pe care este dispus sa o plateasca cu servicii medicale si pastile procurate din spital

„Asistent medical generalist, persoana serioasa, caut gazda, ofer consultatie medicala 24/24 gratuita, medicamente, plata la utilitati, intretinere, alimente pentru persoanele in varsta si care au nevoie” – asa suna anuntul studentului la Medicina care lucreaza ca asistent medical la doua spitale renumite din Capitala si care s-a folosit de emblema paramedicilor SMURD pentru a castiga increderea.

Asistentul se foloseste de insemnele paramedicilor SMURD pentru a-i convinge pe cei care ii citesc anuntul ca este persoana demna de incredere

Pentru a-si proteja identitatea, el a evitat sa posteze in anunt numerele sale de telefon, asa ca cel care le-a raspuns la telefon reporterilor „National” a fost fratele sau.„Este vorba de fratele meu. Este asistent la Floreasca si la Universitar si cauta gazda. In locul chiriei, ofera servicii medicale si medicamente. Va dati seama, lucreaza la spital, are de unde sa faca rost de medicamente”, a precizat fratele asistentului.

„Fac orice, numai sa gasesc o gazda buna”

Ulterior, jurnalistul nostru a discutat si cu omul in halat alb, care abia iesise din garda. „Am intalnit numai oameni neseriosi. Sunt dispus sa fac orice, numai sa gasesc o gazda buna. Spal persoana, o ingrijesc si ii administrez tratamentul. La nevoie, daca se simte rau, chem salvarea de la mine de la Floreasca sau de la Universitar, vin colegii si ma ajuta. Si cu medicamentele se rezolva, cunosc multi distribuitori. Lucrez la doua spitale si fac si Facultatea de Medicina in acelasi timp. Sunt om cu frica de Dumnezeu si sper sa gasesc o persoana la fel”, a declarat Vasile C.

author avatar
Narcis Voica
1.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger