AcasăNewsAnunț de participare la procedura de achiziții publice

Anunț de participare la procedura de achiziții publice

DENISSON ENERGY SRL cu sediul social in Șelimbăr, Aleea Monumentului, nr.1, județul Sibiu, invită operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publică competitivă pentru atribuirea contractului de executie lucrari de alimentare cu energie electrica a statiei de alimentare cu gaz natural comprimat pentru vehicule situata in localitatea Chiajna, str. Spiralei nr. 1, judetul Ilfov.

Achiziția se realizează în cadrul proiectului „CNG ROMANIA: Implementarea primei rețele de statii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat din România de-a lungul coridoarelor europene de transport”, finanțat din fonduri europene prin Mecanismul Interconectarea Europei.

Durata contractului: 90 zile.

Locul de prestare al serviciilor: localitatea Chiajna, str. Spiralei nr. 1, judetul Ilfov.

Ofertele se redactează în limba română si se pot transmite prin poştă / curier rapid, email sau prin depunere directă la adresa DENISSON ENERGY SRL, Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr.10, email oana.gradinaru@antares-group.ro, până la data de 04.12.2017, ora 17.

Documentația de atribuire și detalii suplimentare se pot obtine la adresa DENISSON ENERGY SRL, Râmnicu-Vâlcea, str. Dacia, nr.10, persoana de contact: Oana Gradinaru: email: oana.gradinaru@antares-group.ro Tel: +4-0742-208-417.

author avatar
National
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger