AcasăNewsAnunț de la Metrorex. Lucrările de la stația Piața Unirii 2 se...

Anunț de la Metrorex. Lucrările de la stația Piața Unirii 2 se vor prelungi/Care e motivul

sursa foto: Facebook/Metrorex

Călătorii sunt informați, vineri, că lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2 din București se prelungesc.

Precizări în acest sens au venit de la Metrorex. Iar motivul pentru această prelungire a perioadei în care se fac lucrări l-ar reprezenta vremea nefavorabilă din ultima perioadă.
Care e noul termen

Metrorex informează că lucrările efectuate la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi până pe data de 10.05.2024 ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă”, anunță compania, într-un scurt comunicat de presă.

Ce lucrări se fac la stația Piața Unirii 2

S-au aflat și detalii despre lucrările ce se fac la stația Piața Unirii 2. „Lucrările de la stația Piața Unirii 2 presupun decopertarea suprafețelor placate și refacerea acestora prin tencuirea pereților, zugrăveli cu vinarom și placare cu travertin.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu bandă de semnalizare și plasă de protecție. Călătorii sunt rugați să folosească celelalte accesuri al stației. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat”, mai informează Metrorex.

Luna trecută, mai precis în 22 martie, Metrorex anunța că „în perioada 25.03.2024 – 26.04.2024, la stația de metrou Piața Unirii 2, accesurile C și D (ieșirea spre Hanu′ lui Manuc) vor fi restricționate pentru lucrări de reparații”.

author avatar
Andrei Coman
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger