AcasăNewsAnunt de la CFR Calatori despre circulatia trenurilor in intervalul 30 noiembrie...

Anunt de la CFR Calatori despre circulatia trenurilor in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. LISTA TRENURILOR ANULATE

Urmeaza o minivacanta, intre Sfantul Andrei si Ziua Nationala, in care multi romani au zile libere.

In cazul in care va numarati printre ei si aveti in plan sa folositi trenurile ca mijloc de transport, aflati ca reprezentantii CFR Calatori au transmis ca adapteaza capacitatea de transport in intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie. In sensul in care au ales ca in unele cazuri sa suplimenteze trenurile aflate in parcurs, in altele sa anuleze garnituri.

Concret, CFR Calatori a anuntat, joi, ca „sunt suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii in limita parcului de material rulant disponibil” si ca unele trenuri sunt anulate „pe rutele pe care traficul este redus substantial in zilele libere din perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, pasagerii putand circula cu celelalte trenuri din graficul de circulatie”. Din lista facuta publica de compania de transport feroviar rezulta ca sunt 18 trenuri anulate: VEZI AICI.

Cat despre programul agentiilor de voiaj in perioada mentionata, CFR Calatori transmite ca „vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Punctul de lucru din Aeroportul Otopeni va fi deschis in cele 2 zile in intervalul orar 08:00-20:00. Restul agentiilor vor fi inchise”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger