AcasăNewsANUNT BOMBA! Romanii ies in strada pentru a-i cere demisia lui Ponta!

ANUNT BOMBA! Romanii ies in strada pentru a-i cere demisia lui Ponta!

Cercetat penal pentru comiterea mai multor infractiuni, premierul Victor Ponta a anuntat ca nu intentioneaza sa demisioneze, desi chiar presedintele tarii, Klaus Iohannis, i-a solicitat sa renunte la functia de prim-ministru.

Decizia lui Ponta de a nu parasi fotoliul de premier a fost primita cu ostilitate de romani care au anuntat, deja, ca vor iesi in strada, vineri seara, pentru a-l forta pe premier sa demisioneze.

„Este inadmisibil sa avem un premier urmarit penal care sa nu vrea sa demisioneze. Iesim in strada pentru ca Victor Ponta este iresponsabil si isi bate joc de noi, refuzand sa demisioneze. Nu exista niciun motiv pentru ca parlamentarii sa nu aprobe cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta pentru fapte comise in functia de prim-ministru. Este vorba de trei infractiuni de conflict de interese. Imediat dupa aprobarea Parlamentului, presedintele Iohannis sa aplice Constitutia si sa il suspende din functie. Cerem Demisia lui Victor Viorel Ponta din toate functiile publice detinute!”, a fost mesajul transmis de membrii Organizatiei „Uniti Salvam”.

Bucurestenii sunt asteptati in strada incepand cu ora 18.00, pentru a protesta impotriva lui Victor Ponta. Deocamdata nu este clar modul in care se va efectua acest protest, insa este de asteptat ca principalele zone de interes sa fie Piata Universitatii si Piata Victoriei.

author avatar
Cristi Ionita
618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger