AcasăNewsAnul Nou 2021. Raed Arafat a anunţat câţi oameni poţi să primeşti...

Anul Nou 2021. Raed Arafat a anunţat câţi oameni poţi să primeşti în casă, în noaptea de Revelion

Raed ArafatAnul Nou 2021. Raed Arafat a anunţat câţi oameni poţi să primeşti în casă, în noaptea de Revelion

Sărbătorile de anul acesta vor avea loc în condiţii speciale, fără îndoială. Pandemia provocată de noul coronavirus va influenţa şi modul în care vor petrece românii trecerea dintre ani.

Fără festivităţi în stradă, fără chefuri în cluburile de fiţe şi fără artificii în pieţele centrale. Nu mai rămân decât adunările organizate în apartamente, între neamuri şi prieteni. Totuşi, câţi oameni au voie să se adune într-o singură casă? Ne răspunde Raed Arafat.

Nu este vorba de număr maxim, aici nu s-a pus număr maxim. Mai ales în casa omului nu poți să pui numărul maxim care este. Ce este recomandabil este ca lumea să rămână în rândul familiei, imediat apropiate. Adică cei cu care oricum te întâlnești în fiecare zi, fără să porți mască, fără să te distanțezi.

Adică cei apropiați, cu care stai cu ei. Asta e recomandarea, dacă vrem să evităm orice problemă. În rest, dacă vrei să vină și alți prieteni la tine trebuie să măcar să respecți regulile, în sensul în care să fie distanțare, să fie lumea distanțată, care e greu în casă, știm foarte bine”, a spus Raed Arafat pentru postul Pro Tv.

Pensiunile vor mai putea organiza mese festive?

În privinţa meselor festive de Crăciun și Revelion organizate în unitățile de cazare a turiștilor, secretarul de stat atrage atenția că restaurantele hotelurilor pot funcționa la o anumită capacitate, care este determinată de incidența cazurilor de infectare cu Covid-19 în localitatea respectivă.

Știți foarte bine. Sub 1,5 la mie incidență, capacitatea este la 50 %. Între 1,5 până la 3 la mie, capacitatea este de 30 %. Și peste 3 la mie, în mod normal, rămân numai cei care sunt cazați în hotel. Dar capacitatea acestor locații nu poate depăși 50 %”, a precizat el.

Românii vor petrece sărbătorile de iarnă în Starea de Alertă. Cel puţin aşa arată lucrurile în momentul de faţă. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis joi prelungirea stării de alertă în România, astfel că va rămâne în vigoare inclusiv interdicția de a circula după ora 23.00.

author avatar
Andrei Ștefan
768 afisari

5 COMENTARII

  1. de ramadam care sunt restrictiile ??!! intreb si eu pt cultul islamic(musulmani) nu l-am auzit sa faca vre-o remarca in perioada sarbatorilor acestei religii !! cu respect si piosenie ,nu am nimic impotriva lor ,doar intreb pe arahat ??!! cate persoane au voie sa cheme la masa ??!! pai va spun eu ,primul halit este el daca incearca sa le impuna vre-o restrictie !!! bravo lor si admir unitatea lor fara umbra de mistocareala !!!

  2. ARAHAT STA CU PUSCARIA IN SPINARE SI INCA DA DIN LABELE ALEA CARE PUT A HOIT…SI LATRA SI LATRA TICALOSUL SI BLESTEMATUL OS DE TRADATOR..S-A IMBUIBAT 30 DE ANI IN ROMANIA…SI ACU VOMITA SI STRICA VIATA ROMANILOR…VACCINAREA MAMII TALE DE CATASTROFA NENOROCITA…ARDE-TI-AR FOCUL TOT NEAMUL TAU DE PAPUGIU…OR SA TE BELEASCA SECURISTII BOULE! ESTI PUS LA FURAT PANA CRAPI…LA ARAHAT DE ANUL NOU VINE MOARTEA SI PUSCARIA…ANUL 2021 SA FIE LEGAT SAU SPANZURAT…DE RAMADAN NU A DICTAT RESTRICTII BANDITUL ASTA!!! UITATI-VA CUM SINGURUL LUI MUSAFIR UN 2021 VA FI MOARTEA SI RUINA! ORICUM NU MAI E NIMIC DE CAPUL LUI …MARIONETA DRACILOR ISI FACE ULTIMELE PIRUIETE…NEPOTUL LUI HAYSSAN S-A KKAT IN PALARIE SI SI-A PUS-O IN CAP! SECURISTII TE-AU RIDICAT, TOT EI TE VOR RUPE IN BUCATI…AI NENOROCIT ROMANIA!!

  3. Specialistul in ATI si asa zisul salvator s-a dovedit a fi un gropar de romani..l-au infipt evreii sa faca sanatatea romanilor de comanda, sa devalizeze banii din sanatate, sa joace pe piata de trafic de organe, IOVAN -accidentul de avion, ce era decat trafic de organe acolo, Arahat? Sectiile de ATI au devenit cimitire…in strainatate nu se mai ventileaza, la noi se fac experimente continuu…iau foc sectiile ATI..si pe televizoare cine latra non stop? ATI si cioclii de acolo…DORINTA DOCTORILOR DE A LASA OAMENII SA MOARA A FOST INDESTULATA…AU LASAT TOTI BOLNAVII DEOPARTE SI S-AU PUS PE LICHIDAT IN ATI…ordin de la Arahat…DOAMNE, ADU VACCINUL SI PUSCARIA SI RAZBUNAREA PE CAPUL UCIGASILOR IN HALATE DOCTORICESTI…Cine a luat parte la aceste crime, sa isi afle sfarsitul vietii ca ultima javra. V-ati facut numarul de asasini! VACCINATI-VA SA VA PLATITI CRIMELE SI MALPRAXIXUL….VACCINATI-VA IMPOTRIVA SPAGILOR SI NESIMTIRII. Faceti experimente pe populatie!!! Vaccinarea doctorilor este NECESARA!!! SA NU DEVENIM ASASINI SI TICALOSI TOTI…VALERICA GHEORGHITA ESTI DIN ECHIPA LUI STREINU CERCEL…CUM DRACU AI CURAJ SA NE VORBESTI DESPRE VACCIN CAND TU ESTI ABONAT LA BANII PHARMA???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger