AcasăNewsANUL NOU 2012: "Un an nou fericit", urare-logo de la Google! ...

ANUL NOU 2012: „Un an nou fericit”, urare-logo de la Google!

"Un an nou fericit", logo-ul Google

„Un an nou fericit”, in prima zi din 2012! Acesta e mesajul transmis de motorul de cautare Google, pe 1 ianuarie, prin intermediul unui logo special.

"Un an nou fericit", logo-ul Google

Duminica, 1 ianuarie 2012, in prima zi a noului an, Google si-a schimbat logo-ul. Totul pentru a le ura utilizatorilor, intr-un mod inedit, „Un an nou fericit!”. Literele care compun cuvantul „Google” sunt decorate vesel si duc cu gandul la diverse „indeletniciri” specifice multor oameni, in prima zi a anului. Daca unii inca petrec, ascultand muzica sau cantand la chitara, altii au trecut deja la curatenia de dupa cheful de Anul Nou 2012 si strang de zor urmele de confetti. Se intampla si ca cineva sa gaseasca interesanta o carte, dupa cum zarim in logo-ul pregatit de Google utilizatorilor, in prima zi a lunii ianuarie, data incercuita si in calendarul ce apare in sigla de sarbatoare. Astazi e 1 ianuarie 2012!

Google le-a pregatit o urare utilizatorilor si sambata, in prag de Anul Nou 2012. Mai exact, pe 31 decembrie 2011, sigla Google era impodobita pentru a sarbatori trecerea intr-un nou an, literele „G”, „O”, „O”, „G”, „L” si „E” fiind decorate de petrecere – cu accesorii vestimentare specifice doamnelor elegante, domnilor care respecta eticheta la zilele festive, dar si tinerilor care ar alege oricand o tinuta lejera, care sa le permita sa danseze pana in zori. Din logo-ul special ales de Google pentru a ura „Un an nou fericit” nu au lipsit nici baloanele, tunul de confetti sau „ochelarii 2012„!

2.193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger