AcasăNewsAntrenor de handbal, retinut pentru ca viola jucatoarele

Antrenor de handbal, retinut pentru ca viola jucatoarele

Procurorii bucuresteni au decis retinerea lui Ion Tibru, antrenor de handbal la un club privat din Bucuresti.

Tibru este acuzat ca a violat cel putin sapte dintre jucatoarele sale, respectiv minore cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.

Tibru este acuzat in mod oficial de 15 infractiuni de viol si de doua infractiuni de corupere de minori. Totul a pornit dupa ce mama unei jucatoare a aflat de la micuta lucruri inimaginabile care s-ar fi petrecut in timpul unui cantonament.

Femeia a depus plangere la politie, iar ulterior au aparut si alte acuzatii la adresa antrenorului.

Interesant este ca, apropiatii lui Ion Tibru ii iau partea antrenorului. Citat de stirileprotv.ro, Doru Manea, presedintele Asociatiei Municipale de Handbal Bucuresti, sustine ca este putin probabil ca Tibru sa fi comis asemenea infractiuni, chiar daca „el este un tip mai vesel, mai comunicativ, un tip mai efervescent”.

O colega a antrenorului Ion Tibru este de parere ca „intreaga poveste este razbunarea parintilor care au fete ce nu au mai prins echipa la domnul profesor”.

Ion Tibru urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger